Στο κάστρο του Γουίνδσορ κείτεται πλέον η βασίλισσα Ελισάβετ δίπλα στον σύζυγό της πρίγκιπα Φίλιππο και τους γονείς της.

Το όνομα της Αυτού Μεγαλειότητας είναι πλέον γραμμένο επάνω στη βελγική μαύρη πέτρινη πλάκα, με χρυσά γράμματα.

Οι πύλες του κάστρου αναμένεται να ανοίξουν στις 29 Σεπτεμβρίου, με τους επισκέπτες να μπορούν να δουν από κοντά και το παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου και τους τάφους των βασιλέων. Η γενική ξενάγηση κοστίζει για τους ενήλικες 28,50 λίρες και 15,50 λίρες για τα παιδιά.

Θυελλώδης αδελφική σχέση
Επτά ημέρες μετά την κηδεία της βασίλισσας Ελισάβετ, δεν έχουν τέλος οι αποκαλύψεις για το τεταμένο κλίμα στη βασιλική οικογένεια. Και μπορεί τα δύο αδέλφια, ο πρίγκιπας της Ουαλίας και ο Δούκας του Σάσεξ να επανενώθηκαν στη δύσκολη στιγμή της ζωής τους, στον χαμό της γιαγιάς τους, όμως η ρήξη στην αδελφική σχέση μπορεί να είναι ενδεχομένως οριστική.

Αφορμή, η απόφαση του μικρότερου γιου της Νταϊάνας και της συζύγου του, Μέγκαν Μαρκλ, να παραιτηθούν από τα βασιλικά τους καθήκοντα.

Δεν είναι τυχαίο ότι, σύμφωνα με δημοσίευμα της SUN, ο πρίγκιπας Χάρι σνόμπαρε το δείπνο με τον βασιλιά Κάρολο και τον αδερφό του, πρίγκιπα Γουίλιαμ, στο Μπαλμόραλ, μετά από καυγά με αφορμή την άρνηση του Καρόλου να βρεθεί η Μέγκαν στην Σκωτία την ημέρα του θανάτου της Ελισάβετ.

Η θέση που κράτησε στη διαμάχη ο πρίγκηπας Γουίλιαμ έκανε έξαλλο τον αδελφό του.

Γουίλιαμ και Κάρολος πήγαν στο σπίτι του βασιλιά στην Σκωτία, αντίθετα ο Χάρι έμεινε με την υπόλοιπη οικογένεια στο Μπαλμόραλ. Άλλωστε, η Μέγκαν Μαρκλ δεν ήταν εκεί.

Ακόμα και στο φαγητό δεν κάθισαν στο ίδιο τραπέζι στο Μπαλμόραλ, afo;y σε ένα τραπέζι έφαγε ο Κάρολος με τον διάδοχό του και σε άλλο, όλοι οι υπόλοιποι.

Εκείνοι που γνωρίζουν περιμένουν απλά την σταγόνα που θα κάνει και πάλι το ποτήρι να ξεχειλίσει, κάτι που αναμένεται να συμβεί αμέσως μόλις τελειώσει η περίοδος του πένθους.