Για την υπόθεση της 31χρονης κοπέλας, που δέχτηκε απειλές για τη ζωή της από τον πρώην σύντροφό της -και έχουν καταγραφεί σε βίντεο-, μίλησε ο δικηγόρος της Βασίλης Βρούτσης.


"Δεν θα περιμένουμε μία πιο τραγική κατάληξη για να προσκομίσουμε τα στοιχεία που υπάρχουν. Αυτό είναι ένα από τα απειλητικά μηνύματα, μιλάμε για συνεχή καταπίεση για να την πείσει να είναι μαζί", δήλωσε στο mega ο κ. Βρούτσης, χαρακτηρίζοντας ως πάγια τακτική την μήνυση που υπέβαλλε ο πρώην σύντροφος της 31χρονης.

 
Το χρονικό της υπόθεσης
 

 Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά η κοπέλα το φετινό καλοκαίρι δούλευε σε ξενοδοχείο στη Σαντορίνη και το περασμένο Σάββατο ξαναέπεσε θύμα βίας από τον 31χρονο. Ο πρώην σύντροφός της ήθελε να συνευρεθούν και όταν η κοπέλα του το αρνήθηκε της διέλυσε το αυτοκίνητό της και τη χτύπησε, την έριξε κάτω με αποτέλεσμα να υποστεί κάκωση στο δάχτυλό της.

Μάλιστα σε βίντεο που κατέγραψε η κοπέλα και μετέδωσε το mega, ο 31χρονος ακούγεται να την απειλεί μέχρι και ότι θα τη σκοτώσει, χρησιμοποιώντας απίστευτα λόγια και χαρακτηρισμούς.

Στο βίντεο ντοκουμέντο ο άντρας ακούγεται να λέει στην 30χρονη "θα σε σφάξω" και "θα σου κόψω το λαρύγγι".

Η 31χρονη κατήγγειλε στο αστυνομικό τμήμα της Σαντορίνης τον πρώην σύντροφό της για ενδοοικογενειακή βία, ενώ εκείνος απάντησε με μήνυση, με αποτέλεσμα να συλληφθούν και οι δύο και να οδηγηθούν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Νάξου.