Χωρίς τέλος είναι οι ανατριχιαστικές αποκαλύψεις που έρχονται διαρκώς στο φως για την υπόθεση μαστροπείας και βιασμού του 12χρονου κοριτσιού στον Κολωνό. Ήθελε και τα υπόλοιπα αδέρφια της οικογένειας, λέει συγγενής για τον παιδοβιαστή και μαστροπό Ηλία Μίχο.

 
Ειδικότερα, η αδερφή της γιαγιάς της 12χρονης μίλησε στην εκπομπή "Live News" για την υπόθεση και αποκάλυψε ότι ο στόχος του 53χρονου ήταν και τα υπόλοιπα αδέλφια της οικογένειας.

 
Έκανε πολεμικές τέχνες η 12χρονη - Θα τον κάνω μαύρο στο ξύλο

"Να λάμψει η αλήθεια. Εγώ πιστεύω ότι η […] είναι αθώα, αλλιώς πρώτα η αδελφή μου θα την είχε γδάρει", είπε χαρακτηριστικά. Όπως αποκάλυψε, η 12χρονη μάθαινε πολεμικές τέχνες. "Της έλεγε ο θείος ‘κοίτα μη γίνει τίποτα και δεν το πεις’. ‘Θα τον κάνω μαύρο στο ξύλο’ απαντούσε η μικρή"".

Η ίδια αποκαλύπτει πως ο στόχος του 53χρονου μετά την 12χρονη ήταν και τα υπόλοιπα αδέλφια της οικογένειας. "Τα μεγάλα κορίτσια όταν είχαν πάει στο μαγαζί του, τους είχε μιλήσει χυδαία, δεν ξαναπάτησαν. Έλεγε χυδαία πράγματα ‘τι ωραίο β… που έχεις και τέτοια’. Είναι παλιάνθρωπος και θέλει εκτέλεση".



Ποινική έρευνα για το να έχουν υποστεί σεξουαλική βία και τα αδέλφια της 12χρονης
Εντολή για τη διενέργεια ποινικής προκαταρκτικής εξέτασης προκειμένου να διερευνηθεί το ενδεχόμενο τα αδέλφια της 12χρονης να έχουν πέσει θύματα σεξουαλικής βίας ή εκμετάλλευσης έδωσε ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών Αντώνης Ελευθεριάνος.

Ο Εισαγγελέας έδωσε παραγγελία στις κοινωνικές υπηρεσίες να διενεργήσουν λεπτομερή έρευνα προς αυτήν την κατεύθυνση.

Σύμφωνα με ανακοίνωσή του, το "Χαμόγελο του Παιδιού" από το βράδυ της Παρασκευής έχει αναλάβει την φροντίδα των έξι ανήλικων παιδιών της οικογένειας.

Επιπλέον, ο οργανισμός αναφέρει ότι "συμμεριζόμενος την αγωνία και το ενδιαφέρον της εισαγγελέως Ανηλίκων Αθηνών κας Χασάπη, της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών και της Εισαγγελίας Αρείου Πάγου να μη χωριστούν τα ανήλικα αδέλφια της οικογένειας", τα παιδιά έχουν παραμείνει μαζί και προστατευμένα στο πλαίσιο των υπηρεσιών που προσφέρει το "Χαμόγελο του Παιδιού".