Επεισόδια σημειώθηκαν στα Προπύλαια σε διαδήλωση κατά της κατασκευής μετρό στα Εξάρχεια, όταν αντιεξουσιαστές έριξαν βόμβες μολότοφ και άλλα αντικείμενα προς τους αστυνομικούς.

Οι άνδρες των ΜΑΤ απάντησαν με χρήση χημικών και βομβίδων κρότου λάμψης. Επίσης, οι αντιεξουσιαστές έριξαν στις δυνάμεις της αστυνομίας κόκκινη μπογιά.

Πώς έγιναν τα επεισόδια στα Εξάρχεια -15 προσαγωγές
Λίγο μετά τις 19:30, ομάδα 300 ατόμων συγκεντρώθηκε στα Προπύλαια και επιχείρησε να κλείσει τον δρόμο, προκειμένου να κάνουν πορεία. Αφορμή στάθηκαν οι εργασίες κατασκευής στάσης μετρό στα Εξάρχεια. Όταν οι αστυνομικοί τούς ζήτησαν να ανοίξουν τον δρόμο, τους επιτέθηκαν με αντικείμενα και κινήθηκαν προς τα Εξάρχεια.

Εκεί ξεκίνησαν επιθέσεις με βόμβες μολότοφ και πέτρες, με τους άνδρες των ΜΑΤ να κάνουν χρήση χημικών και βομβίδων κρότου λάμψης. Μέχρι στιγμής έχουν γίνει 15 προσαγωγές.

Επίσης, οι συγκεντρωμένοι πέταξαν πυροσβεστήρες στην αστυνομία και διασπάστηκαν. Ακόμα και τώρα υπάρχουν διασπασμένες ομάδες στα Εξάρχεια, όπου έχουν βάλει φωτιές σε κάδους απορριμμάτων.