Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους αφέθηκε ο 35χρονος που κατηγορείται για σεξουαλική επίθεση σε τρεις ανήλικες μαθήτριες στην Κω.


Το LIVE NEWS φέρνει στο φως την δράση του 35χρονου κατηγορούμενου εκείνο το βράδυ του περασμένου Σαββάτου, όταν στις έντεκα και τέταρτο, μία εκ των τριών κοριτσιών που παρενόχλησε, τον είδε αρχικά να κάθεται έξω.

«Βγήκα έξω από το μαγαζί μόνη μου για να πάρω ένα τηλέφωνο. Είδα ένα λευκό όχημα παρκαρισμένο μπροστά από το μαγαζί και δίπλα να στέκεται ένας άνδρας περίπου 35 ετών. Δεν έδωσα σημασία.

»Μόλις τελείωσα το τηλεφώνημα, πέρασα από μπροστά του και με ρώτησε αν ψάχνω κάποιον να με πάει σπίτι και αν θέλω βόλτα με το αυτοκίνητο. Φοβήθηκα και μπήκα στο μαγαζί να αναφέρω το περιστατικό», είπε η 13χρονη.

Αν και ο χώρος λειτουργούσε αποκλειστικά για το πάρτι γυμνάσιου σχολείου, ο 35χρονος βρήκε τρόπο να μπει μέσα. Είχαν περάσει μόλις πέντε λεπτά. Έντεκα και είκοσι πλησίασε το δεύτερο κορίτσι που τον καταγγέλλει.

«Όσο διασκέδαζα με τις φίλες μου κάποιος με θώπευσε στα οπίσθια. Μόλις γύρισα είδα έναν άγνωστο άνδρα να έχει γυρίσει την πλάτη και να πηγαίνει προς την έξοδο του μαγαζιού. Πήγα στην υπεύθυνη εισόδου και ανέφερα το περιστατικό. Αμέσως μετά άλλα δύο κορίτσια είπαν πως τους έκανε το ίδιο».

Έντεκα και μισή προσέγγισε το τρίτο κατά σειρά θύμα του.

«Χόρευα με τις φίλες μου και ξαφνικά ένιωσα το χέρι του να με θωπεύει στα οπίσθια. Γύρισα και τον είδα, φοβήθηκα και είπα στις φίλες μου πως θα βγω έξω. Μόλις βγήκα είδα αυτόν τον άνδρα να πηδάει από το παράθυρο του μαγαζιού και να έρχεται προς το μέρος μου».

Η 13χρονη τρομοκρατήθηκε. Άρχισε να τρέχει προς άλλη κατεύθυνση, όσο ο 35χρονος την κυνηγούσε και της φώναζε να σταματήσει.

«Ένιωσα τα χέρια του να πιάνουν σφιχτά την κοιλιά μου για να με σταματήσει. Άρχισε να με σέρνει από το χέρι και τότε άνοιξε την πόρτα ενός λευκού αυτοκινήτου που βρισκόταν σταθμευμένο και με τη βία με πέταξε στα πίσω καθίσματα. Μπήκε και αυτός και ανέβηκε πάνω μου ενώ με το ένα του χέρι μου έκλεινε το στόμα».

Το κορίτσι έζησε τον απόλυτο εφιάλτη. Κάθε δευτερόλεπτο προσπαθούσε να βρει τον δικό της τρόπο διαφυγής.

«Πριν προλάβει να με πειράξει, κατάφερα να του ρίξω μία δυνατή κλωτσιά στην κοιλιά και μόλις έκανε πίσω και βγήκε εκτός αυτοκινήτου καθώς η πόρτα ήταν ανοιχτή, του πέταξα το κινητό μου στο κεφάλι και εκείνη τη στιγμή είδα κάποια παιδιά να έρχονται προς το μέρος μου.

»Είχαν καταλάβει τι είχε συμβεί, άρχισαν να τον σπρώχνουν και κάλεσαν την αστυνομία. Αν δεν είχα αντιδράσει πιστεύω θα με βίαζε».

Ο 35χρονος με σύμφωνη γνώμη Εισαγγελέα και Ανακριτή αφέθηκε ελεύθερος μετά την απολογία του, δηλώνοντας μετανιωμένος.

«Δικογραφία με κενά»
Μιλώντας στο MEGA ο δικηγόρος του 35χρονου, Γιάννης Γλύκας, έκανε λόγο για μια δικογραφία με κενά.

«Αν η δικογραφία δεν είχε τόσα κενά, ίσως να μην είχε εμένα υπερασπιστή. Είναι ένας άνθρωπος  που κατηγορήθηκε μόνο με μια καταγγελία χωρίς στοιχεία. Δεν υπάρχουν τετελεσμένες γενετήσιες πράξεις με ανήλικες ούτε απόπειρα βιασμού».