Ανατριχίλα προκαλούν οι αποκαλύψεις για το άγριο έγκλημα στην Ρόδο με πρωταγωνίστρια την 45χρονη οικιακή βοηθό που έπνιξε με τα ίδια της τα χέρια την γυναίκα που φρόντιζε.

 
Νέα τροπή παίρνει η υπόθεση με την 45χρονη οικιακή βοηθό που έπνιξε την 75χρονη ηλικιωμένη την οποία φρόντιζε, καθώς σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, στο πλαίσιο της προανάκρισης, υποστήριξε ότι σκότωσε άλλα τρία άτομα!

Όπως έγινε γνωστό η 45χρονη που ερευνάται για τέσσερις δολοφονίες ηλικιωμένων είχε νοσηλευτεί το 2022 σε ψυχιατρική κλινική της Λέρου.


Αποτροπιασμό προκαλούν επίσης οι πληροφορίες ότι η οικιακή βοηθός είχε αποπειραθεί να πνίξει το μωρό της που ήταν ενός έτους.
 
Πώς σκότωνε τα θύματά της
Ειδικότερα, η συλληφθείσα κατηγορείται για τη δολοφονία 75χρονης που ομολόγησε η ίδια το πρωί της Δευτέρας στους αστυνομικούς, ενώ έχει ομολογήσει ακόμα τρεις δολοφονίες ηλικιωμένων. Σε μία περίπτωση φέρεται να έβαλε μέσα σε γιαούρτι μεγάλη ποσότητα ζάχαρης και στη συνέχεια χορήγησε την τροφή με σύριγγα στην ηλικιωμένη γυναίκα την οποία φρόντιζε, με αποτέλεσμα τον θάνατό της.

Οι δύο θάνατοι ηλικιωμένων (που ομολόγησε μετά τη σύλληψή της) έλαβαν χώρα στη Ρόδο και ο τρίτος στη Λέρο. Η οικιακή βοηθός φέρεται να φρόντιζε τους ανθρώπους αυτούς, ενώ οι ημερομηνίες που έχει δώσει στους αστυνομικούς συμπίπτουν με της ημερομηνίες των θανάτων τους.

Αναλυτικότερα, φέρεται να ομολόγησε ότι το 2011 δολοφόνησε 74χρονη γυναίκα, την οποία φρόντιζε στο σπίτι της στη Λέρο.
 
Οι άλλες δύο δολοφονίες, όπως είπε, έγιναν μέσα στο πρώτο εξάμηνο του 2022 στη Ρόδο. Η πρώτη έγινε το πρώτο δίμηνο του 2022 στη Ρόδο και ενώ φρόντιζε 86χρονη που έπασχε από διαβήτη.

Το Μάιο του 2022 και ενώ φρόντιζε 70χρονη στη Ρόδο χτύπησε την άτυχη γυναίκα, η οποία άφησε την τελευταία της πνοή πέντε ημέρες αργότερα.

 
Είχε νοσηλευτεί σε ψυχιατρική κλινική
Το 2002 η 45χρονη είχε νοσηλευτεί σε ψυχιατρική κλινική στη Λέρο, καθώς είχε αποπειραθεί να πνίξει το γιο της που ήταν μωρό (ενός έτους). Όταν ολοκληρώθηκε η νοσηλεία της ξεκίνησε να εργάζεται ως οικιακή βοηθός, αρχικά στη Λέρο. Τα χρόνια που ακολούθησαν μετακόμισε στη Ρόδο συνεχίζοντας να εργάζεται ως οικιακή βοηθός.

Η Ασφάλεια έχει σχηματίσει δικογραφία σε βάρος της 45χρονης, η οποία διαβιβάζεται στον αρμόδιο Εισαγγελέα, ο οποίος θα κρίνει με ποιο τρόπο θα συνεχιστεί η έρευνα.