Τραγική κατάληξη είχε η υπόθεση εξαφάνισης της 30χρονης στη Χαλκιδική καθώς εντοπίστηκε νεκρή στις 19.50 σε υπό ανέγερση μονοκατοικία στον Γαλαρινό. Δύο μέλη της ΟΦΚΑΘ μαζί με την 34χρονη φίλη της, η οποία την φιλοξενούσε στο σπίτι της, εντόπισαν την αναθρακωμένη σορό, ενώ αυτή τη στιγμή εξετάζεται το ενδεχόμενο η γυναίκα να αυτοπυρπολήθηκε. Συμφωνά με το Thesstoday, τα στοιχεία δείχνουν ότι η γυναίκα έπεσε φλεγόμενη από μπαλκόνι του εγκαταλελειμμένου κτιρίου.

  
Σύμφωνα με το thestival.gr, στη μονοκατοικία βρέθηκε ένας καμένος όγκος πλαστικών καλωδίων, ένας λιωμένος αναπτήρας και ένα κινητό το οποίο είχε καταστραφεί από τις φλόγες. Το εύρημα όμως που δείχνει ότι πιθανότατα η γυναίκα αυτοπυρπολήθηκε πριν πέσει από το μπαλκόνι είναι ένα πλαστικό δοχείο το οποίο εικάζεται ότι περιείχε το εύφλεκτο υγρό.

Βρέθηκε απανθρακωμένη
 

Τα μέλη της ΟΦΚΑΘ και η φίλη της γυναίκας έψαξαν αρχικά σε ένα οικόπεδο με εγκαταλελειμμένο κτίσμα όμως δεν βρήκαν τίποτα.


Εν συνεχεία κινήθηκαν 50 μέτρα μακριά σε μία υπό ανέγερση μονοκατοικία. Αφού έψαξαν περιμετρικά μπήκαν μέσα. Βγαίνοντας στην βεράντα του πρώτου ορόφου αντίκρισαν μία απανθρακωμένη σορό. Η 34χρονη δεν ήθελε να το πιστέψει. Τα ρούχα όμως και τα τατουάζ, έδειχναν ότι ήταν η φίλη της.

 
Οι εθελοντές κάλεσαν την αστυνομία η οποία έσπευσε άμεσα το σημείο.Απαρηγόρητη και η οικογένεια της 31χρονης. Δεν μπορούν να πιστέψουν πως η Μαριάννα έφυγε με τόσο φριχτό τρόπο από τη ζωή. Τα αίτια που οδήγησαν στο θάνατο την 31χρονη διερευνώνται.