Καταδίκη 15 μηνών με τριετή αναστολή επέβαλε το Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο σε μία απεγνωσμένα ερωτευμένη γυναίκα για φθορά ξένης ιδιοκτησίας. 

 Σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, η 36χρονη άφηνε σημειώματα ερωτικού περιεχομένου στο παρμπρίζ του αυτοκινήτου τού υποκειμένου του πόθου της, εκφράζοντας τα αισθήματά της, αλλά εκείνος δεν ανταποκρινόταν στα κελεύσματά της να συνάψουν σχέση. Την ίδια τύχη φαίνεται πως είχαν οι προσπάθειές της να τον προσεγγίσει για να μιλήσουν.

Ο πληγωμένος της εγωισμός λοιπόν καθώς φαίνεται την ώθησε στα άκρα, οπότε ξέσπασε την αγανάκτησή της στο αυτοκίνητο του άτυχου άνδρα, προκαλώντας σε αυτό εκτεταμένες ζημιές.

Όπως προέκυψε, ο άνδρας που της είχε κλέψει την καρδιά είναι ένας 28χρονος που μένει ένα δρόμο πιο κάτω από το δικό της σπίτι, στην περιοχή της Τούμπας. Εκείνος με τη σειρά του ανέφερε ότι γνωρίζει μόνο εξ όψεως τη γυναίκα, καταθέτοντας ότι τον είχε πλησιάσει πολλές φορές «χωρίς να της δώσω όμως ποτέ δικαίωμα».

 
Η γυναίκα είχε συλληφθεί το απόγευμα της προηγούμενης Πέμπτης, όταν έγινε αντιληπτή από περαστικό, καθώς ήταν ξαπλωμένη στην οροφή του οχήματος το οποίο προηγουμένως είχε διαλύσει, σπάζοντας καθρέφτες, προφυλακτήρες, υαλοκαθαριστήρες, χτυπώντας περιμετρικά τη λαμαρίνα και την οροφή του αυτοκινήτου, ενώ έσκισε και τα ελαστικά. Όπως κατέθεσε ο αυτόπτης μάρτυρας, ενημέρωσε την αστυνομία περισσότερο επειδή ενδιαφέρθηκε για την υγεία της.


Κατά της παραπάνω απόφασης η 36χρονη άσκησε έφεση και αφέθηκε ελεύθερη.