Συναγερμός σήμανε στο Μαρούσι το απόγευμα της Κυριακής, όταν μια κοπέλα 22 ετών έπεσε νεκρή αφού δέχθηκε πολλαπλές μαχαιριές στο σώμα της ενώ βρισκόταν στο σπίτι της στην οδό Μεγάλου Αλεξάνδρου.

  
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, δράστιδα είναι μια 17χρονη κοπέλα, η οποία συνελήφθη από τις Αρχές. Η 22χρονη φιλοξενούσε στο σπίτι της την μικρότερη φίλη της και φέρεται πως ανάμεσα τους υπήρξε διαφωνία για κάποιο θέμα.

Έρευνες για τα κίνητρα της εκπονούν οι Αρχές.

Πώςη 17χρονη έφτασε στο σημείο να επιτεθεί τη φίλη της

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το στυγερό έγκλημα σημειώθηκε στην οδό Μεγάλου Αλεξάνδρου 1, σε διαμέρισμα στον 1ο όροφο, όπου βρίσκεται η κατοικία της 17χρονης.

Στο σπίτι έφτασε το απόγευμα η 22χρονη, όπου και συναντήθηκε με την ανήλικη φίλη της. Μετά από καυγά που ξέσπασε από αδιευκρίνιστη, μέχρι στιγμής, αιτία, η 17χρονη οπλίστηκε με ένα μαχαίρι και κατάφερε μαχαιριές στον λαιμό της άτυχης κοπέλας που έπεσε νεκρή.

Όταν αντιλήφθηκε ο πατέρας της 17χρονης, που είναι γνωστός καρδιολόγος, τι συνέβη, κάλεσε αμέσως την ΕΛ.ΑΣ, με αστυνομικούς να σπεύδουν στο σημείο και να περνούν χειροπέδες στη 17χρονη.

Στην ανακοίνωση της Αστυνομίας αναφέρεται χαρακτηριστικά: «Απογευματινές ώρες σήμερα ανευρέθη εντός οικίας στην περιοχή του Αμαρουσίου γυναίκα θανάσιμα τραυματισμένη από αιχμηρό αντικείμενο. Συνελήφθη έτερη γυναίκα ως δράστης».