Σε κλίμα βαθύτατης οδύνης πραγματοποιήθηκε σήμερα, Πέμπτη 2 Ιανουαρίου, λίγο μετά τις 12:30, στο κοιμητήριο του Αγίου Ιωάννη Πικερνίου Μαντινείας, η ταφή του υποσμηναγού Μάριου-Μιχαήλ Τουρούτσικα παρουσία της Προέδρου της Δημοκρατίας, Κατερίνας Σακελλαροπούλου.

Στην εξόδιο ακολουθία παραβρέθηκαν μεταξύ άλλων ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Αλέξης Τσίπρας, ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Νίκος Παναγιωτόπουλος, ο υφυπουργός Εθνικής Άμυνας, Νίκος Χαρδαλιάς, ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ, στρατηγός Κωνσταντίνος Φλώρος, ο αρχηγός ΓΕΑ αντιπτέραρχος (Ι), Θεμιστοκλής Μπουρολιάς, ο αρχηγός ΓΕΣ, αντιστράτηγος Άγγελος Χουδελούδης, ο αρχηγός ΓΕΝ, αντιναύαρχος Ιωάννης Δρυμούσης ΠΝ, βουλευτές και εκπρόσωποι της Τοπικής Αυτοδιοίκησης αλλά και απόστρατοι και εν ενέργεια αξιωματικοί των Ενόπλων Δυνάμεων.

Αφού ολοκληρώθηκε η ταφή, άγημα της Πολεμικής Αεροπορίας έριξε βολές στον αέρα ενώ ακολούθησε η ανάκρουση του Εθνικού Ύμνου.

Πλήθος κόσμου, φίλοι και συγγενείς του υποσμηναγού ακολούθησαν την πομπή από τον Ιερό Ναό Προφήτη Ηλία στην Τρίπολη, όπου νωρίτερα έλαβε χώρα η εξόδιος ακολουθία, έως το χωριό Πικέρνι για την ταφή.

Στεφάνι κατέθεσε στο μνήμα η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, ενώ ο αρχηγός ΓΕΑ παρέδωσε το ξίφος και τη σημαία.