Εκτεταμένα επεισόδια είχαμε στο Σύνταγμα, κατά τη διάρκεια της διαδήλωσης για το δυστύχημα στα Τέμπη.

Τα επεισόδια ξεκίνησαν όταν άγνωστοι πέταξαν μολότοφ και πέτρες στις αστυνομικές δυνάμεις κάτω από την πλατεία Συντάγματος ενώ λίγο πριν είχαν συλληφθεί επτά άτομα.

Σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, στην κατοχή των συλληφθέντων εντοπίστηκαν, μεταξύ άλλων, φωτοβολίδες, πέτρες, ρόπαλα και κουκούλες.

Οι επτά συλληφθέντες κρατούνται στην Κρατική Ασφάλεια και αύριο θα οδηγηθούν αύριο εισαγγελέα.

Από άγνωστους βανδαλίστηκε επίσης για πολλοστή φορά το μνημείο των νεκρών της Μαρφίν.

Επεισόδια στη Θεσσαλονίκη

Επεισόδια σημειώθηκαν πριν λίγη ώρα έξω από τον Νέο Σιδηροδρομικό Σταθμό Θεσσαλονίκη. Κουκουλοφόροι επιτέθηκαν με πέτρες και φωτοβολίες προς τις δυνάμεις των ΜΑΤ, οι οποίες απάντησαν με κρότου λάμψης και δακρυγόνα.

Όπως αναφέρει το grtimes.gr , ομάδα ατόμων με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους επιτέθηκε με πέτρες φωτοβολίδες και άλλα αντικείμενα στον σιδηροδρομικό σταθμό όπου βρίσκονταν δυνάμεις των ΜΑΤ και οι οποίες απάντησαν με κρότου λάμψης και δακρυγόνα.

Τα επεισόδια διήρκεσαν ελάχιστα λεπτά με τα άτομα στη συνέχεια να επιστρέφουν στον βασικό κορμό της πορείας. Πολλοί ήταν οι πολίτες που τους ζητούσαν να σταματήσουν τις επιθέσεις γιατί όπως έλεγαν με αυτόν τον τρόπο ο κόσμος αποχωρεί από την πορεία..