Ένα πρωτοφανές περιστατικό είχαμε στη Ρόδο, όπου μία 24χρονη κατήγγειλε ψευδώς τον πατέρα της για βιασμό, επειδή είχε ενστάσεις για τη σχέση της.

Σύμφωνα με την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρόδου, ο 50χρονος πατέρας καταγγέλθηκε για βιασμό, απειλές, αρπαγή και ενδοοικογενειακή βία. Η 24χρονη υποστήριξε πως όλα έγιναν από τον Δεκέμβριο του 2020 έως την 17η Φεβρουαρίου 2021, αλλά ο λόγος ήταν πως ο πατέρας διαφωνούσε με τη σχέση που διατηρούσε με άντρα αλβανικής καταγωγής.

Μάλιστα, όπως είπε την κρατούσε φυλακισμένη στο πατρικό της στη Ρόδο και πως μία ημέρα που ήταν μόνοι στο σπίτι την εξανάγκασε με τη χρήση σωματικής βίας να έρθει σε σεξουαλική επαφή μαζί του.

Ο 50χρονος είχε υποβάλλει μήνυση εις βάρος του 29χρονου συντρόφου της κόρης του υποστηρίζοντας ότι του είχε αποστείλει πορνογραφικό υλικό με πρωταγωνιστή το παιδί του καθώς και απειλητικά σε βάρος του μηνύματα.

Ο 50χρονος προσκόμισε στο πλαίσιο της προανάκρισης ηχογραφημένη συνομιλία των τριών εμπλεκομένων, η οποία απομαγνητοφωνήθηκε κατόπιν εισαγγελικής παραγγελίας από την οποία προέκυψε ότι ο 29χρονος Αλβανός παραδέχεται ότι απαίτησε από την σύντροφό του να υποβάλει μήνυση σε βάρος του πατέρα της, ισχυριζόμενη ότι αυτός την βίασε και της ασκούσε σωματική βία, προκειμένου με αυτό τον τρόπο να αποδείξει ότι τον αγαπάει.

 
Η 24χρονη κλήθηκε για εκ νέου κατάθεση και είπε πως δεν θυμάται την εν λόγω τηλεφωνική συνομιλία και δεν ανακάλεσε καμία από τις αρχικές καταθέσεις της.