Μια νέα υπόθεση κακοποίησης ανηλίκου, αυτή τη φορά ενός 13χρονου κοριτσιού από τη Λακωνία ήρθε στο φως.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Mega, πρόκειται για μια υπόθεση που θυμίζει σε μεγάλο βαθμό, αυτή του βιασμού και μαστροπείας της 12χρονης στα Σεπόλια. 

 'Οπως μάλιστα αναφέρθηκε στην εκπομπή Live News, το κοριτσάκι έμεινε έγκυος από τους κατ' επανάληψη βιασμούς της, σύμφωνα με όσα κατήγγειλε η ίδια στην αστυνομία.

Αμέσως μετά την καταγγελία, όπου η ανήλικη στην κατάθεση της υπέδειξε δύο αλλοδαπούς, οι οποίοι φέρονται να τη βίαζαν, η αστυνομία συνέλαβε τα δύο άνδρες, οι οποίοι παραδέχτηκαν μεν τη «συνεύρεσή» τους με την 13χρονη, ωστόσο αρνήθηκαν την κατηγορία του βιασμού, ισχυριζόμενοι ότι υπήρξε η «συγκατάθεσή» της, κάτι που νομικά δεν υφίσταται, αφού πρόκειται για ανήλικη.

 
 
Συνελήφθη συγγενής
Η ιστορία γίνεται όλο και πιο τραγική, καθώς με βάση τη δικογραφία που έχει σχηματιστεί ανάμεσα στους δράστες βρίσκεται και στενός συγγενής του κοριτσιού, ο οποίος βρίσκεται ήδη στη φυλακή για άλλα ποινικά αδικήματα.

 
Στα τέλη του 2022 το κορίτσι γέννησε σε κλινική της Αθήνας. Το σοκαριστικό είναι ότι, μετά από νέα κατάθεση της ανήλικης τον Φεβρουάριο του 2023 στις δικαστικές Αρχές, συνελήφθη συγγενής της ο οποίος -όπως κατέθεσε η ανήλικη- τη βίαζε, και φέρεται μάλιστα να είναι αυτός ο πατέρας του παιδιού που γέννησε η 13χρονη.

Όπως αποκαλύπτεται, ο συγγενής της κοπέλας φέρεται να χρησιμοποιούσε ουσίες προκειμένου να προχωρήσει στις φρικιαστικές πράξεις του.

Ακόμα πιο συγκλονιστική είναι η πληροφορία, ότι μετά τη γέννα, η 13χρονη φιλοξενήθηκε σε έτερο συγγενικό της πρόσωπο στην Αθήνα, το οποίο, φέρεται επίσης να βίασε και κακοποίησε το κορίτσι.