Έξι ή επτά νέα ονόματα για το κύκλωμα μαστροπείας και παιδόφιλων που εμπλέκονται στην υπόθεση του βιασμού της 12χρονης στον Κολωνό είναι έτοιμη να καταθέσει η ανήλικη.

Οι συνήγοροι του κοριτσιού ετοιμάζονται να ζητήσουν από την Εισαγγελία Ανηλίκων τη φύλαξη του σπιτιού όπου διαμένει το κοριτσάκι, μετά την επίθεση με μαχαίρι που δέχθηκε από άγνωστο άνδρα.

Εν τω μεταξύ, η 12χρονη ζήτησε από την Ανακρίτρια να καταθέσει εκ νέου, με σκοπό να κατονομάσει 6 ή 7 νέα πρόσωπα που την έχουν κακοποιήσει σεξουαλικά.

Η κ. Αντωνία Λεγάκη, μία εκ των συνηγόρων της οικογένειας της 12χρονης, υπέβαλε σήμερα εκ νέου αίτημα στην Ανακρίτρια της υπόθεσης, προκειμένου το κορίτσι να δώσει συμπληρωματική κατάθεση για πρόσωπα που έχουν παραμείνει εκτός του διωκτικού μηχανισμού και συμμετείχαν στην σεξουαλική κακοποίηση που έχει υποστεί.

Η κ. Λεγάκη μετέβη στο ανακριτικό γραφείο, όπου επανέφερε το αίτημα της 12χρονης για συμπληρωματική κατάθεση. Το αίτημα είχε υποβληθεί ξανά πριν περίπου ένα δεκαήμερο από την έτερη συνήγορο Ασπασία Ταραχοπούλου και είχε απορριφθεί ως αόριστο από την δικαστική λειτουργό.
 
Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των δύο συνηγόρων, αλλά και της πλευράς της μητέρας του παιδιού, οι πρόσφατες επιθέσεις που δέχθηκε το παιδί, αλλά και ο ενήλικος αδελφός του, συσχετίζονται με την πρόθεση του θύματος να κατονομάσει νέους συμμετέχοντες σε όσα έχει υποστεί.

Σημειώνεται ότι για την επίθεση με μαχαίρι που δέχθηκε η 12χρονη, έχει υποβληθεί από συγγενικό της πρόσωπο μήνυση κατά παντός υπευθύνου στο αρμόδιο Αστυνομικό Τμήμα.