Ανθρωποκυνηγητό έχουν εξαπολύσει οι αρχές για τη σύλληψη του 34χρονου, ο οποίος έχει ταυτοποιηθεί ως ο δράστης της δολοφονίας της 71χρονης μητέρας του στη Θεσσαλονίκη

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι Αρχές έκαναν έφοδο στο σπίτι του και εκεί εντοπίστηκε ένα ιδιόχειρο σημείωμα ομολογίας της δολοφονίας, όπως επίσης και ένα όπλο.

Οι Αρχές έφτασαν στην εξιχνίαση της δολοφονίας από το αυτοκίνητο που είχε νοικιάσει ο 34χρονος γιος της θανούσης στο όνομά του και έτσι βρήκαν το σπίτι του. Εκεί, εντοπίστηκε και το ιδιόχειρο σημείωμα στο οποίο μολογούσε την πράξη του.

Η εξιχνίαση της υπόθεσης από τις Αρχές
 
Εξιχνιάστηκε από την Ασφάλεια Θεσσαλονίκης η υπόθεση ανθρωποκτονίας σε βάρος της γυναίκας που βρέθηκε νεκρή το πρωί μέσα σε αυτοκίνητο στην περιοχή της Χαλκηδόνας. Σύμφωνα με την αστυνομία ταυτοποιήθηκε ως δράστης ο 34χρονος γιος της και ο οποίος αναζητείται από τις Αρχές.

 
Οι εξελίξεις σχετικά με την υπόθεση είναι ραγδαίες και πλέον ο γιος του θύματος που φέρεται να αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα, είναι ο άνθρωπος που αναζητεί η αστυνομία για τον φόνο της μητέρας του.