Δεν έχουν τέλος τα περιστατικά βίας και bullying σε όλες τις σχολικές βαθμίδες, γεγονός που προκαλεί έντονη ανησυχία στους γονείς.   

Αυτή τη φόρα το περιστατικό έλαβε χώρα στο ΕΠΑΛ Χαλκίδας, όπου μαθήτριες «έπαιξαν» άγριο ξύλο στο προαύλιο του σχολείου, όπως φημολογείται "για τα μάτια ενός αγοριού".

O άγριος ξυλοδαρμός ανάμεσα συνέβη πριν έναν μήνα, αλλά δημοσιοποιήθηκε προσφάτως, και όπως φαίνεται και στο βίντεο, μαθήτρια που φοιτεί σε άλλο λύκειο της πόλης, μπαίνει στο σχολείο και αρχίζει να χτυπάει με μανία την μαθήτρια του ΕΠΑΛ, με αποτέλεσμα να πέσει λιπόθυμη.
 
Μόλις αντιλήφθηκαν το περιστατικό οι καθηγητές βγήκαν αμέσως στο προαύλιο του σχολείου ενημέρωσαν τους γονείς του κοριτσιού και κάλεσαν το ασθενοφόρο.

Η 15χρονη μεταφέρθηκε για προληπτικούς λόγους στο Γενικό Νοσοκομείο Χαλκίδας για τις απαραίτητες εξετάσεις, αλλά για το συμβάν δεν ενημερώθηκε η αστυνομία.

Αφορμή για τη δημοσιοποίηση του βίντεο ήταν ένα άλλος ξυλοδαρμός που είχε γίνει πριν από λίγες μέρες μπροστά σε καθηγητή και μέσα στη σχολική αίθουσα.