Την κτιριακή υποδομή του egg – enter grow go επισκέφθηκαν στο πλαίσιο του μαθήματος “Διοίκηση Ολικής Ποιότητας – Διαχείριση Αλλαγών” οι μεταπτυχιακοί φοιτητές της κατεύθυνσης “Διοικητική Επιστήμη και Δημόσιο Μάνατζμεντ” του ΠΜΣ Νομική και Διοικητική Επιστήμη του τμήματος Δημόσιας Διοίκησής του Παντείου Πανεπιστήμιου συνοδευόμενοι από τον εισηγητή Δρ. Αναστάσιο Λυμπερίου.

Τους μεταπτυχιακούς φοιτητές υποδέχτηκαν στελέχη του Egg και ο υπεύθυνος επικοινωνίας κ. Άρης Σταμόπουλος όπου και παρουσίασαν τη δομή, τη λειτουργία και τις υπηρεσίες που παρέχει το egg στους νέους επιχειρηματίες.

Οι φοιτητές είχαν τη δυνατότητα να γνωρίσουν εταιρείες του Προγράμματος όπου στελέχη τους παρουσίασαν την επιχειρηματική τους δραστηριότητα και την ανάπτυξη που έχουν επιτύχει στους τομείς δραστηριότητάς τους.

Λίγα λόγια για το EGG

Στο EGG γίνεται μια εξαιρετική προσπάθεια τα τελευταία 10 χρόνια. Αποτελεί ένα από τα πιο επιτυχημένα business accelerator στην Ελλάδα φιλοξενώντας πάνω από 1100 νέους επιχειρηματίες που υλοποίησαν τα επιχειρηματικά τους σχέδια. Παράλληλα δόθηκε στους φοιτητές η ευκαιρία να έρθουν σε επαφή με την πραγματική οικονομία και με ιδέες που έγιναν πετυχημένες επιχειρήσεις.

Οι φοιτητές του ΠΜΣ ευχαρίστησαν την διευθύντρια κ. Ρούλα Μπαχταλιά καθώς και τα στελέχη του EGG για την άψογη φιλοξενία τους.