Τα ρούχα που φορούσε όταν λήστευε και μαχαίρωνε τον άτυχο νεαρό στην Ακρόπολη, εντόπισαν πριν από λίγο οι αστυνομικοί στο σπίτι του δράστη. 

Αρχικά ο αλλοδαπός δράστης προσπάθησε να αποπροσανατολίσει τις αρχές και υποδείκνυε ως δράστη του βαρύτατου τραυματισμού του θύματος τον συγκατηγορούμενό του, ο οποίος είχε συλληφθεί νωρίτερα με επέμβαση διερχομένων από το σημείο της ληστείας.

Στην πορεία της ανάκρισης όμως και αφού οι αστυνομικοί εντόπισαν στο σπίτι του τα ματωμένα ρούχα, ομολόγησε την πράξη του και περιέγραψε με κάθε λεπτομέρεια το συμβάν.

 
Τα ρούχα έχουν μεταφερθεί στα εγκληματολογικά εργαστήρια για να γίνει η σχετική εξέταση, ενώ το θύμα παραμένει σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο.

 
Φίλος του θύματος ακινητοποίησε το συνεργό του δράστη
Υπενθυμίζεται πως το νεαρό θύμα μαζί με την παρέα του ήταν στην περιοχή της Ακρόπολης όταν δέχθηκαν την επίθεση από τους δύο ληστές.

 
Ο δράστης έβγαλε αρχικά το μαχαίρι, το ακούμπησε στο λαιμό του θύματος ενώ προσπαθούσε ταυτόχρονα να του αφαιρέσει με τη βία το τσαντάκι του.

Ο 17χρονος που συνελήφθη χθες, παρατηρούσε και κράταγε τσίλιες μήπως εμφανιστεί κάποιος αστυνομικός.

 
Χωρίς κανέναν ενδοιασμό ο δράστης τραυμάτισε με το μαχαίρι στο λαιμό και στην κοιλιά το νεαρό θύμα του και αφού του άρπαξαν το τσαντάκι άρχισαν να τρέχουν για να εξαφανιστούν.

Ένας από τους φίλους του θύματος άρχισε να τον καταδιώκει και με τη βοήθεια διερχόμενων κατάφερε να τον ακινητοποιήσει στην οδό Αδριανού και λίγο αργότερα ειδοποίησαν την Άμεση Δράση και τους παρέδωσαν το δράστη της ληστείας.