Στη σύλληψη ενός 37χρονου ιδιωτικού υπαλλήλου προχώρησαν στελέχη της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, για διέγερση σε διάπραξη εγκλημάτων, βιαιοπραγίες ή διχόνοια, κατ’ εξακολούθηση, μέσω αναρτήσεών του στο Twitter. 
 
Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την ΕΡΤ, «να πάρουμε τα όπλα και να βγούμε στους δρόμους» ήταν το περιεχόμενο της τελευταίας ανάρτησης του πριν συλληφθεί, ενώ είχε δημιουργήσει και hastag, μέσω του οποίου εξύβριζε σχεδόν όλα τα κόμματα της κυβέρνησης.

Οι αστυνομικοί της Δίωξης εντόπισαν τις επίμαχες αναρτήσεις που έγιναν την ίδια μέρα αλλά και πολλές άλλες που είχαν γίνει το τελευταίο εξάμηνο.

 
Μέσω αλληλογραφίας που είχαν με την εταιρεία διαχείρισης Twitter, έλαβαν τα αρχεία δραστηριότητας και άλλα στοιχεία του λογαριασμού, προκειμένου να ταυτοποιήσουν το πρόσωπο που κρυβόταν πίσω από αυτό.

 
Το απόγευμα της Τετάρτης, κατά την έρευνα που έγινε στο σπίτι του, παρουσία δικαστικού λειτουργού, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένα usb, ένα κινητό τηλέφωνο και δύο σκληροί δίσκοι.

 
Ο 37χρονος παραδέχτηκε στους αστυνομικούς ότι ήταν αυτός που είχε κάνει τις αναρτήσεις και υποστήριξε πως δεν είχε κάποιο λόγο που τα έγραφε, απλά έτσι έκανε τις αναρτήσεις.

 
Tο πρωί της Πέμπτης 25/5 οδηγήθηκε στην εισαγγελία και αφέθηκε ελεύθερος καθώς πρόκειται για πλημμέλημα.