Στη ΓΑΔΑ βρίσκεται πλέον το κινητό της 27χρονης Αναστάζια από την Πολωνία, η οποία αγνοείται από τη Δευτέρα στην Κω, καθώς και τα προσωπικά αντικείμενα του 32χρονου από το Μπαγκλαντές, ο οποίος συνελήφθη με την κατηγορία της αρπαγής της.

 
Οι αρχές θα εξετάσουν τα ανωτέρω αντικείμενα προκειμένου να βρουν κάποιο στοιχείο που ίσως ρίξει φως στην εξαφάνιση της κοπέλας.
Εν τω μεταξύ, στο νησί βρίσκεται και η μητέρα της με ομάδα ντετέκτιβ και την αναζητούν.

Το πιο δυσάρεστο όμως είναι ότι πολλοί από τους κατοίκους εκφράζουν φόβους πως η νεαρή κοπέλα ίσως βρίσκεται νεκρή σε κάποιο πηγάδι.

 
Από την αρχή της υπόθεσης, Αστυνομία, Πυροσβεστική και Πολιτική Προστασία μαζί με τη συνδρομή εθελοντών έχουν «χτενίσει» την περιοχή όπου εξαφανίστηκε η 27χρονη με τις έρευνες να έχουν αποβεί άκαρπες.

 
Ειδικά εκπαιδευμένα σκυλιά ψάχνουν μέσα σε εγκαταλελειμμένα κτίρια, ενώ drone χτενίζει την περιοχή.

 
Πού εντοπίστηκε το κινητό της

Να υπενθυμίσουμε ότι το κινητό τηλέφωνό της Αναστάζια εντοπίστηκε το μεσημέρι του Σαββάτου 17/6 σε ένα εγκαταλελειμμένο κτίριο, σε κοντινή απόσταση από το σπίτι του 32χρονου από το Μπαγκλαντές.
 
Από το κινητόείχε αφαιρεθεί η κάρτα SIM, ώστε να μην μπορεί να εντοπιστεί, και οι αρχές προσπαθούν να εντοπίσουν την τελευταία διαδρομή της κοπέλας πριν εξαφανιστεί.