Ενώπιον της ανακρίτριας αναμένεται να απολογηθεί ο 32χρονος από το Μπαγκλαντές που κρατείται με την κατηγορία της αρπαγής και θεωρείται ως ο βασικός ύποπτος για τη δολοφονία της 27χρονης Αναστάζια, που εντοπίστηκε νεκρή το απόγευμα της Κυριακής σε περιοχή κοντά στο σπίτι του υπόπτου στην Κω.


Ο 32χρονος θα παραμείνει στα κρατητήρια και θα απολογηθεί την Τετάρτη, ενώ σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά δεν γνωρίζει ότι έχει εντοπιστεί η σορός της άτυχης κοπέλας.


Ο 32χρονος εξακολουθεί να υποστηρίζει ότι είναι αθώος, ενώ εξετάζεται από τις αρχές και το ενδεχόμενο να εμπλέκεται και δεύτερο πρόσωπο στην υπόθεση του θανάτου της 27χρονης. 

Βγαίνοντας από τα γραφεία του Ανακριτή, ο 32χρονος είπε στους δημοσιογράφους που τον περίμεναν: «Δεν έχω κάνει τίποτα».

Στα δικαστήρια βρίσκεται και η μητέρα της Αναστάζια, που βρέθηκε στην Κω αναζητώντας την κόρη της, αλλά και ο 28χρονος σύντροφός της που ήταν και αυτός που δήλωσε την εξαφάνισή της στην αστυνομία.

Το χρονικό της ανέρευσης της σορού
Το απόγευμα της Κυριακής 18 Ιουνίου, δύο εθελόντριες από την ελληνική ομάδα διάσωσης που πήραν μέρος στις έρευνες εντόπισαν από τη μυρωδιά τη σορό της κοπέλας στην περιοχή των Αλυκών, σκεπασμένη με χόρτα και κλαδιά.

Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, ο θάνατός της οφείλεται σε στραγγαλισμό, καθώς δεν βρέθηκε αίμα, ενώ φαίνεται να υπήρξε και πάλη, γιατί στον λαιμό και στα χέρια του 32χρονου υπόπτου υπάρχουν αμυχές.

Φως στα αίτια του θανάτου αναμένεται να ρίξει η ιατροδικαστική εξέταση της σορού, που θα γίνει σήμερα κατά τις απογευματινές ώρες.