Βίντεο με «βιασμούς στη ζούγκλα» αναζητούσε στο διαδίκτυο πριν διαπράξει το έγκλημα, ο κατηγορούμενος για τη δολοφονία της 27χρονης Αναστάζια, ενώ μετά την αποτρόπαια πράξη του είδε βίντεο με οδηγίες για την απόκρυψη πτώματος και στοιχείων.


Σοκάρουν οι αποκαλύψεις για τον τρόπο που προσπάθησε να εξαφανίσει τη σορό της 27χρονης Αναστάζια στην Κω ο φερόμενος ως δράστης της δολοφονίας 32χρονος από το Μπαγκλαντές.

Ο άνδρας επιμένει να αρνείται τις κατηγορίες, τα στοιχεία όμως που έχουν εντοπιστεί από την αστυνομική έρευνα οδηγούν αδιαμφησβήτητα στην ενοχή του.

Οδηγίες απόκρυψης πτώματος

Σύμφωνα με όσα αποκάλυψε ο Βασίλης Λαμπρόπουλος στο MEGA και στην εκπομπή Live News, ο 32χρονος φαίνεται πως είχε το καθαρό μυαλό μετά τη δολοφονία και αναζητούσε τρόπους για την εξαφάνιση του πτώματος.

Αυτό προκύπτει από τα ευρήματα που εντοπίστηκαν κατά την ανάκτηση των δεδομένων στο κινητό του τηλέφωνο.

Όπως διαπιστώθηκε στα εγκληματολογικά εργαστήρια, ο 32χρονος εκείνη τη μοιραία νύχτα και αφού είχε δολοφονήσει με τα ίδια του τα χέρια την άτυχη κοπέλα, άρχισα να αναζητά στο internet τρόπους να κρύψει το πτώμα της.

Διαπιστώθηκε μάλιστα ότι είχε αναζητήσει στο Youtube βίντεο «πώς να εξαφανίσεις ένα πτώμα».

Αναζητούσε βίντεο με «βιασμούς στη ζούγκλα»

Ο 32χρονος φαίνεται να είδε συγκεκριμένο βίντεο, το οποίο εντοπίστηκε και να ακολούθησε επακριβώς τις σχετικές… οδηγίες ακόμα και με τις σακούλες.

Για αυτό και η σορός της 27χρονης ήταν τόσο καλά κρυμμένη και τυλιγμένη με τις σακούλες, ώστε να επιταχυνθεί η διαδικασία αποσύνθεσης.

Ένα άλλο στοιχείο που εντοπίστηκε στο κινητό τηλέφωνο του 32χρονου είναι ότι τις τελευταίες ημέρες πριν από τη δολοφονία έκανε αναζητήσεις στο διαδίκτυο για βίντεο με «βιασμούς γυναικών» και «βιασμούς στη ζούγκλα».