Φρικιαστικές λεπτομέρειες σχετικά τη δολοφονία της 17χρονης κοπέλας που βρέθηκε μέσα σε καρότσι για ψώνια, δίπλα σε κάδους σκουπιδιών, στην Ρώμη, γνωστοποιούνται σταδιακά.

Η Μισέλ Καρούζο δολοφονήθηκε στην περιοχή Πριμαβάλε της Ρώμης και, σύμφωνα με τα νέα στοιχεία, ο δράστης τεμάχισε το πτώμα της άτυχης κοπέλας, το έβαλε σε σακούλα σκουπιδιών και το τοποθέτησε μέσα σε ένα καρότσι για ψώνια, κοντά σε κάδο απορριμμάτων.

Το κορίτσι φαίνεται να δέχθηκε τουλάχιστον δέκα μαχαιριές.

«Τα 150 μέτρα του τρόμου! Το άψυχο σώμα της Μισέλ μεταφέρθηκε μέσα σε ένα καρότσι για ψώνια. Συνελήφθη 17χρονος», γράφουν τα ιταλικά ΜΜΕ.

Τα σκαλιά της πολυκατοικίας όπου έμενε η άτυχη 17χρονη έχουν ακόμα αίματα από τη μεταφορά της.

Πιθανόν να ήταν έγκυος

Μαρτυρίες γειτόνων οδήγησαν στη σύλληψη του 17χρονου φίλου της άτυχης κοπέλας, καθώς τον είδαν να βγαίνει από το σπίτι του με μια σακούλα σκουπιδιών, οπότε και μετά την είδηση του θανάτου της υπέθεσαν ότι κουβαλούσε το πτώμα.

Ο ανήλικος, με καταγωγή από τη Σρι Λάνκα, ανακρίθηκε για πάνω από δέκα ώρες, όμως αρνείται ότι είχε δεσμό μαζί της.

«Η 17χρονη Μισέλ, που βρέθηκε νεκρή σε καρότσι για ψώνια, ίσως δολοφονήθηκε μετά από διαφωνία. Η έρευνα για να βρεθούν τα αιτία της δολοφονίας είναι σε εξέλιξη. Μεταξύ των κινήτρων είναι και η πιθανή εγκυμοσύνη της 17χρονης», σύμφωνα με τις Αρχές, οι οποίες ανακοίνωσαν ότι η άτυχη κοπέλα, προσπάθησε να παλέψει και να απομακρυνθεί από τον δράστη, χωρίς όμως να τα καταφέρει.