Ένας 35χρονος άνδρας από το Μπαγκλαντές προσήχθη και τελικά συνελήφθη από τις Αρχές το μεσημέρι της Τετάρτης (19/7) ως ύποπτος για την άγρια δολοφονία της 46χρονης Άννας, στον Άγιο Παντελεήμονα.

Σε βάρος του έχουν προκύψει σημαντικά ευρήματα που πιστοποιούν την ενοχή του, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες γενετικό υλικό του βρέθηκε στο σπίτι του θύματος.

Ο ίδιος αρνείται τις κατηγορίες.

Η Άννα, με καταγωγή από την Κούβα, εντοπίστηκε σε μια «λίμνη» αίματος στο διαμέρισμά της, από την σπιτονοικοκυρά της, στις 10 Ιουλίου.

Χτυπήματα σε όλο το σώμα
Η άτυχη Άννα έφερε πολλαπλά σημάδια στο σώμα, κάτι που ενδεχομένως αποδεικνύει ότι υπήρξε πάλη μεταξύ δράστη και θύματος.

Ίχνη διάρρηξης δεν υπήρχαν στον χώρο, ενώ φέρεται να βρέθηκε και ένα ψαλίδι το οποίο εκτιμάται ότι χρησιμοποιήθηκε για τα δύο θανατηφόρα χτυπήματα στον λαιμό του θύματος, η οποία, σύμφωνα με την ιατροδικαστική έκθεση, κατέληξε από αιμορραγικό σοκ.

Επίσης έφερε χτυπήματα στο κεφάλι από βαρύ αντικείμενο, ενώ στην πλάτη και στα πόδια εντοπίστηκαν σημάδια που μοιάζουν με χαρακιές ή μαστιγώματα από ζώνη.