Στον ανακριτή Άμφισσας οδηγείται σήμερα, Τετάρτη (27/9), ο 38χρονος που ομολόγησε ότι σκότωσε τον 65χρονο πατέρα του. 

 
Σύμφωνα το nafpaktianews.gr, ο 38χρονος μεταφέρθηκε στο αστυνομικό τμήμα Άμφισσας από το αστυνομικό τμήμα Ευπαλίου.

Ο φερόμενος ως πατροκτόνος εντοπίστηκε την Τρίτη (26/9) από άνδρες του αστυνομικού τμήματος Ευπαλίου σε περιοχή της Σεργούλας. Τον είχε δει γυναίκα κτηνοτρόφος της περιοχής με αίματα στα χέρια και στο σώμα του μέσα στο αυτοκίνητό του και αργότερα εντοπίστηκε από άλλον κτηνοτρόφος να κρύβεται μέσα στον στάβλο του.
 
Στη συνέχεια ο 38χρονος οδήγησε τις αρχές σε έναν αγροτικό δρόμο, 150 μέτρα από την εθνική οδό Αντιρρίου–Ιτέας, όπου εγκατέλειψε το άψυχο σώμα του πατέρα του.


Ο 38χρονος, ο οποίος αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα, είπε στους αστυνομικούς πως ο πατέρας του τού επιτέθηκε και προσπάθησε να τον σκοτώσει. «Ήθελε αυτός να με σκοτώσει. Πήρα την πέτρα και τον χτύπησα», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Το χρονικό της υπόθεσης
 
Όλα ξεκίνησαν όταν ο 38χρονος είχε ένα τροχείο ατύχημε, είχε βγει εκτός δρόμου με το αυτοκίνητό του στον δρόμο Τυμφρηστού - Καρπενησίου, και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ για πρώτες βοήθειες και εξετάσεις στο Γενικό Νοσοκομείο Καρπενησίου.

Στη συνέχεια διακομίστηκε στο ΤΕΠ του Γενικού Νοσοκομείου Λαμίας για να ολοκληρωθούν οι εξετάσεις του και πήρε εξιτήριο.

Από εκείνη τη στιγμή, τα ίχνη τόσο του 38χρονου όσο και του 65χρονου πατέρα του που είχε πάει να τον παραλάβει από το νοσοκομείο, χάθηκαν.