Στο νοσοκομείο, ευτυχώς εκτός κινδύνου, βρίσκεται το πεντάχρονο αγοράκι από την Πτολεμαΐδα, που το μεσημέρι της Τετάρτης παρασύρθηκε από διερχόμενο αυτοκίνητο έξω από το νηπιαγωγείο όπου φοιτούσε.

Ο οδηγός του αυτοκινήτου παρέσυρε τον άτυχο 5χρονο και τον εγκατέλειψε στο οδόστρωμα.

Δίπλα στον μικρό βρισκόταν η μητέρα του, η οποία εκείνη τη στιγμή άφησε το χεράκι του μικρού.

Η μητέρα του έτρεξε να τον πιάσει, αλλά δεν πρόλαβε. Το διερχόμενο ΙΧ, με οδηγό έναν  67χρονο, χτύπησε το αγόρι και το έριξε κάτω στην άσφαλτο. Ο οδηγός σταμάτησε για λίγο, αλλά δεν κατέβηκε από το αυτοκίνητο και στη συνέχει έφυγε σαν να μην είχε συμβεί τίποτα.

«Πήγα να τον πάρω από το νηπιαγωγείο, βγήκε η δασκάλα του, μου τον έδωσε στο χέρι, τον πήρα αγκαλιά. Μιλούσαμε μετά για πράγματα του σχολείου που αφορούν το παιδί, τον κατέβασα, κάποια στιγμή μου έφυγε από το χέρι.
Εκείνη την στιγμή έτρεξε προς τον δρόμο, τον φώναξε η δασκάλα, περνούσε ένας κύριος μεγάλης ηλικίας. Τον βρήκε με το μπροστινό φανάρι αριστερά και τον χτύπησε στη μέση. Ο μικρός έπεσε κάτω, έτρεξα κατευθείαν κοντά του. Ευτυχώς δεν έκλαψε ή κάτι τέτοιο», είπε η μητέρα μιλώντας στο MEGA.

«Σταμάτησε μέχρι την ώρα που τον σήκωσα. Με κοίταξε, κοιταχτήκαμε δηλαδή και μετά έφυγε. Δεν σταμάτησε να ρωτήσει τουλάχιστον αν χρειάζεται κάτι ή έστω αν τρομάξαμε ακόμα και αυτό».