Γυαλιά καρφιά τα έκανε ένας 30χρονος άνδρας στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών του Νοσοκομείου Αγρινίου το απόγευμα της Τετάρτης (1/11), με αποτέλεσμα να κληθεί η Αστυνομία και να τον συλλάβει.

Πιο συγκεκριμένα, γύρω τις 18:30, ο 30χρονος ασθενής, που εξεταζόταν στα Επείγοντα της νοσηλευτικής μονάδας εξαιτίας παθολογικών ευρημάτων, φέρεται ξαφνικά να βρέθηκε σε κατάσταση αμόκ. Κάτω από συνθήκες που δεν έχουν αποσαφηνιστεί, μεταξύ άλλων, όρμησε στο προστατευτικό της «στάσης νοσηλευτών» και το έσπασε.

Ευτυχώς, ούτε ο ίδιοςούτε κάποιος άλλος από το ιατρικό ή νοσηλευτικό προσωπικό τραυματίστηκε.

Σύμφωνα με το sinidisi.gr,  κλήθηκε άμεσα η αστυνομία και άνδρες της οδήγησαν τον δράστη στο Αστυνομικό Τμήμα.

Στο σημείο έσπευσε ο Διοικητής του Νοσοκομείου, Μιχάλης Σερασκέρης. Μάλιστα, δόθηκαν οδηγίες για την ενίσχυση των μέτρων όσον αφορά την περιφρούρηση του νοσοκομείου και την ασφάλεια των εργαζομένων στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών.

Την έντονη δυσαρέσκειά του για το νέο βίαιο περιστατικό στα Επείγοντα εξέφρασε ο διασώστης του ΕΚΑΒ, Γιώργος Καραγεώργος, κάνοντας λόγο για «μεροκάματο του τρόμου». Μάλιστα, σε σχόλιο σε ανάρτησή του στο Facebook αναφέρει ότι φύλακας ήταν αυτός που κατάφερε να ακινητοποιήσει τον δράστη.