Ελεύθερη με περιοριστικούς όρους αφέθηκε η 28χρονη που συνελήφθη στη Θεσσαλονίκη, όταν βρέθηκε σακίδιο με επτά αυτοσχέδιες βόμβες μολότοφ.

Σε βάρος της νεαρής ασκήθηκε δίωξη σε βαθμό κακουργήματος για κατασκευή και κατοχή μεγάλης ποσότητας εκρηκτικών υλών.

 
Η κοπέλα συνελήφθη από αστυνομικούς την ώρα που έβγαινε από το σπίτι της, καθώς στο σακίδιο με τις μολότοφ υπήρχε η αστυνομική της ταυτότητα.
Ενώπιον της ανακρίτριας ισχυρίστηκε ότι είχε χάσει τις προηγούμενες μέρες το σακίδιο, στη διάρκεια φοιτητικού πάρτι στο Πανεπιστήμιο και πως δεν γνώριζε το περιεχόμενο του σακιδίου.


Όταν ρωτήθηκε για αντικείμενα τα οποία εντοπίστηκαν στο σπίτι της, όπως σπρέι πιπεριού, αντιασφυξιογόνα μάσκα, πλαστικά δεματικά (tie wrap), σπρέι διαφορετικών χρωμάτων και συσκευασίες φαρμακευτικής πόσιμης γέλης, φέρεται να υποστήριξε ότι τα κατέχει για λόγους προστασίας, επειδή συμμετέχει σε φοιτητικές πορείες.

 
Ομόφωνα ανακρίτρια και εισαγγελέας αποφάσισαν να την αφήσουν ελεύθερη, υπό τον όρο της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα, μέχρι να παραπεμφεί σε δίκη.

Στο μεταξύ, έξω από το δικαστικό μέγαρο Θεσσαλονίκης είχαν συγκεντρωθεί φοιτητές και φοιτήτριες σε ένδειξη συμπαράστασης.