Σε αυτοκτονία αποδίδεται ο θάνατος της 23χρονης φοιτήτριας από την Πτολεμαΐδα, το Σάββατο (4/11) στην Πάτρα.

Σύμφωνα με το pelop.gr, τα μηνύματα που βρήκαν οι αστυνομικοί στο κινητό της κοπέλας επιβεβαιώνουν την αρχική εκτίμηση των υπευθύνων της ΕΛ.ΑΣ., ότι η 23χρονη έπεσε με τη θέλησή της στο κενό από τον 5ο όροφο του διαμερίσματός της στην πολυκατοικία όπου διέμενε, στην οδό Χαραλάμπη και Καρατζά στα Ψηλά Αλώνια.

Σοκάρουν τα μηνύματα που βρέθηκαν στο κινητό της 23χρονης
Άνδρες της Ασφάλειας και του Β' Α.Τ., μόλις ενημερώθηκαν για το τραγικό συμβάν, έσπευσαν στον χώρο και, αφού οι γιατροί και διασώστες του ΕΚΑΒ διαπίστωσαν τον ακαριαίο θάνατο της κοπέλας, μπήκαν με τη βοήθεια κλειδαρά στο διαμέρισμά της.

Εκεί, σύμφωνα με την εφημερίδα «Πελοπόννησος», βρήκαν τρία κουτιά με αντικαταθλιπτικά χάπια, αλλά αυτό που πιστοποίησε την αυτοκτονία ήταν τα μηνύματα της κοπέλας στο Viber και στο Messenger σε δικά της πρόσωπα.

«Δεν υπάρχει λόγος να ζω άλλο και να βασανίζω τους γονείς μου, αφού δεν μπορώ να γίνω καλά… Δεν υπάρχει λόγος να χαλάνε άλλα λεφτά χωρίς λόγο…», έγραφε σε ένα από αυτά τα μηνύματα.

Αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα 
Η κοπέλα, όπως ανέφερε ανώτατο στέλεχος της ΕΛ.ΑΣ., αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα και δυστυχώς υποτροπίασε και πήρε την απόφαση να δώσει τέλος στη ζωή της.

Οι ένοικοι της πολυκατοικίας, σοκαρισμένοι, αντίκρισαν την κοπέλα χωρίς τις αισθήσεις της στον ακάλυπτο της πολυκατοικίας, ενημέρωσαν αμέσως ΕΛ.ΑΣ. και ΕΚΑΒ, αλλά ήταν πλέον πολύ αργά.