Μία 48χρονη γυναίκα κατάφερε να ζητήσει βοήθεια από κάποιον γείτονα κάνοντας νοήματα μέσα από παράθυρο διαμερίσματος 5ου ορόφου.
 
Για καλή της τύχη, ο άνδρας την είδε και δεν αγνόησε τις κινήσεις της και πήγε άμεσα στο αστυνομικό τμήμα Καλλιθέας όπου και κατήγγειλε το περιστατικό.

Σύμφωνα με το ert.gr, οι άνδρες της ασφάλειας του ζήτησαν να τους οδηγήσει στο σημείο, όπου και εντόπισαν σε άθλια κατάσταση μια 48χρονη από την Ουκρανία, η οποία κατήγγειλε πως είχε πέσει θύμα συστηματικού ξυλοδαρμού και βιασμού από έναν 61χρονο άνδρα, ο οποίος την κρατούσε φυλακισμένη στο διαμέρισμα του τουλάχιστον πέντε ήμερες.

Οι Αρχές πέρασαν χειροπέδες στον 61χρονο μετά την καταγγελία, ενώ άξιο αναφοράς είναι το γεγονός πως στην κατοχή του βρέθηκε σκληρό πορνογραφικό υλικό.
 
Η άτυχη γυναίκα μεταφέρθηκε στο Θριάσιο νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες και τις προβλεπόμενες εξετάσεις.


Οι Αρχές έχουν στείλει δείγμα DNA του 61χρονου στα εργαστήρια για να συγκριθεί με αυτό του θύματος, έτσι ώστε να δέσουν την υπόθεση, ενώ έχουν διατάξει ιατροδικαστική εξέταση για να πιστοποιηθεί η κακοποίηση της γυναίκας.

Ο δράστης αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον του εισαγγελέα με τις κατηγορίες που τον βαρύνουν να είναι ο συστηματικός βιασμός και ξυλοδαρμός, αλλά και η κράτηση ατόμου παρά τη θέλησή του στο διαμέρισμα του.