Για περισσότερα από τρία χρόνια έκαναν μπούλινγκ σε συμμαθητή τους, κάνοντας τη ζωή του παιδιού κόλαση.

Εχθές, μετά από καταγγελία σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος τεσσάρων ανηλίκων, για «Επικίνδυνη σωματική βλάβη, Απειλή, και Εξύβριση, κατ΄ εξακολούθηση και κατ΄ συναυτουργία», πράξεις που φέρεται να διαπράττονταν κατ΄επανάληψη, στην περιοχή του Κορωπίου, σε βάρος του άτυχου 14χρονου. 

Σύμφωνα με την καταγγελία, οι ανήλικοι δράστες προέβαιναν στον συστηματικό εκφοβισμό του αγοριού, με απειλές, αλλά και πρόκληση σωματικών βλαβών, εντός και εκτός του σχολικού περιβάλλοντος.

Τις ρωινές ώρες της Δευτέρας, ο ένας εκ των κατηγορουμένων μέσα στο σχολικό κτίριο, κατά τη διάρκεια του διαλείμματος μεταξύ 4ης και 5ης διδακτικής ώρας, εξύβρισε για ακόμη μία φορά τον ανήλικο παθόντα. Από την Ασφάλεια αναζητήθηκε, εντοπίστηκε και συνελήφθη ο συγκεκριμένος κατηγορούμενος, εντός των ορίων του αυτοφώρου, στην περιοχή του Κορωπίου, ενώ ο δεύτερος κατηγορούμενος προσήχθη στην Αστυνομία και εξετάστηκε.

Σε βάρος του σχηματίστηκε επίσης δικογραφία αυτόφωρης διαδικασίας για παρόμοια αδικήματα, μετά από καταγγελία δεύτερου ανήλικου, χθες, στο Τμήμα Ασφαλείας Κορωπίου. Για την υπόθεση ενημερώθηκε η Εισαγγελέας Ανηλίκων Αθηνών, η οποία παρήγγειλε την σύλληψη του του πρώτου κατηγορουμένου για όλες τις ανωτέρω πράξεις.