Στη σύλληψη δύο ανδρών προχώρησαν οι Αρχές, για επιθέσεις σε αστυνομικούς πραγματοποιήθηκαν στα Εξάρχεια.

Οι δύο άνδρες εκτόξευσαν εναντίον των αστυνομικών πέτρες, γυάλινα μπουκάλια, κροτίδες και άλλα αντικείμενα.

Συγκεκριμένα, αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Αποκατάστασης Τάξης, συνέλαβαν χθες (18.11.2023) το βράδυ δύο άνδρες, ηλικίας 38 και 31 ετών, με την κατηγορία της «βίας κατά υπαλλήλων, διατάραξης της κοινής ειρήνης, απόπειρας πρόκλησης απλής σωματικής βλάβης κατά συναυτουργία, καθώς και για παράβαση του νόμου περί όπλων».

Ειδικότερα, σύμφωνα με την Αστυνομία, οι κατηγορούμενοι συμμετέχοντας σε 2 ομάδες περίπου 40 ατόμων και έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους, εκδήλωσαν επιθέσεις σε βάρος διμοιριών που εκτελούσαν υπηρεσία στην περιοχή των Εξαρχείων, εκτοξεύοντας εναντίον τους πέτρες, γυάλινα μπουκάλια, κροτίδες και άλλα αντικείμενα.

Οι κατηγορούμενοι αντιστάθηκαν σθεναρά, ενώ κατά τη στιγμή της σύλληψη του 31χρονου, άτομα που βρίσκονταν κοντά στο σημείο της σύλληψης, επιτέθηκαν εκ νέου με ρίψη καρεκλών, γυάλινων μπουκαλιών και ποτηριών κατά των αστυνομικών δυνάμεων.

Οι συλληφθέντες με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους από την Υποδιεύθυνση Κρατικής Ασφάλειας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.