Άγρια επίθεση, την ώρα που το  αυτοκίνητό του βρισκόταν σταματημένο σε φανάρι, δέχτηκε γονέας που μόλις είχε αφήσει το παιδί του στο δημοτικό σχολείο, της οδού Ακρίτα στην Καλαμάτα.

Λίγα λεπτά μετά τις 8 το πρωί, περαστικοί και μαθητές είδαν δύο άνδρες να ανοίγουν την πόρτα στο σταματημένο αυτοκίνητο και να επιτίθενται με απίστευτη αγριότητα στον άτυχο γονέα.

Ο άντρας εγκατέλειψε το αυτοκίνητό του και άρχισε να τρέχει για να αποφύγει την επίθεση και αιμόφυρτος βρήκε καταφύγιο μέσα στο προαύλιο του σχολείου. Μάλιστα, ο ένας εκ των δύο δραστών της επίθεσης προσπάθησε να τον ακολουθήσει μέσα στο σχολείο, ωστόσο τον συγκράτησαν τελευταία στιγμή άλλοι γονείς που βρέθηκαν εκεί και συνέχισε από τα κάγκελα τις απειλές.

Στο σημείο κλήθηκε και η αστυνομία, αλλά όταν έφτασε οι δύο δράστες είχαν εξαφανιστεί.
Ο τραυματισμένος γονέας διακομίστηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Καλαμάτας, όπου και παραμένει για νοσηλεία. Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται μέσα στην ημέρα να καταθέσει μέσω του δικηγόρου του μήνυση εις βάρος των ατόμων που τον ξυλοκόπησαν.

Όπως έγινε γνωστό, ο ένας εκ των δύο ανδρών που του επιτέθηκαν είναι επίσης γονέας μαθητή και την περασμένη Παρασκευή συζητούσε έξω από το σχολείο με το θύμα αναφορικά με περιστατικό μπούλινγκ που είχε γίνει στο σχολείο, με δράστη το γιο του πρώτου σε βάρος του γιου του θύματος.

Το πρωτοφανές αυτό περιστατικό δημιούργησε μεγάλη αναστάτωση σε δασκάλους και μαθητές στο σχολείο που έγιναν μάρτυρες αυτής της επίθεσης, ενώ ανακοίνωση για όσα συνέβησαν εξέδωσε και ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του Σχολείου.