Ο Σταμάτης Γαρδέλης διανύει μια από τις δυσκολότερες περιόδους της ζωής του, που δε θυμίζει σε τίποτα τα χρόνια της χρυσής εποχής της δεκαετίας του '80, όταν οι φωτογραφίες του βρίσκονταν στα δωμάτια κοριτσιών.

«Ζήτησα βοήθεια για τις αυτοκτονικές μου τάσεις»
Όπως επιβεβαίωσε ο ίδιος ηθοποιός, εδώ και λίγες μέρες νοσηλεύεται στο Δαφνί, καθώς το τελευταίο διάστημα η ψυχική του κατάσταση κλονίστηκε σοβαρά.

«Ζήτησα βοήθεια για τις αυτοκτονικές μου τάσεις, που με έφτασαν στο σημείο να φουντάρω από τον έκτο, γιατί τα χάνω όλα. Έχω ένα χρέος 80.000 ευρώ, που η Εφορία μού το κάνει απαιτητό και βγάζει το σπίτι μου στο Νέο Κόσμο σε πλειστηριασμό».

Για το θέμα που τον έφερε σε κατάσταση απελπισίας, είχε μιλήσει το τελευταίο διάστημα και μπροστά στις κάμερες.

Η περιπέτεια του Σταμάτη Γαρδέλη με το σπίτι του στο Πόρτο Γερμενό έχει ξεκινήσει εδώ και χρόνια, όμως τώρα κινδυνεύει να χάσει και την κύρια κατοικία του στον Νέο Κόσμο.

Με απόφαση της Πολεοδομίας, το σπίτι του Σταμάτη Γαρδέλη κρίθηκε κατεδαφιστέο και ο ηθοποιός βρέθηκε αντιμέτωπος με ένα χρέος 80.000 ευρώ για αυθαίρετη δόμηση. Αυτό σημαίνει ότι, αφού γκρεμιστεί, θα πρέπει να πληρώσει και το συγκεκριμένο ποσό.

Ο γνωστός ηθοποιός παραμένει στην ψυχιατρική κλινική και συνομιλεί καθημερινά με στενούς φίλους και τη μητέρα του.