Πραγματικό εφιάλτη έζησε μέσα στο ίδιο της το σπίτι μία 48χρονη γυναίκα από την Ουκρανία, όταν ο φίλος της την επισκέφθηκε με σκοπό να την κακοποιήσει. 

Το περιστατικό σημειώθηκε στις 00.10 της 20ής Νοεμβρίου στην Ερμούπολη, στη Σύρο. Η γυναίκα πάλεψε με όσες δυνάμεις είχε και, ουρλιάζοντας από τον τρόμο, κατάφερε να ειδοποιήσει γείτονες, με αποτέλεσμα ο φερόμενος δράστης να τραπεί σε φυγή.

Την απείλησε με μαχαίρι
Ο 34χρονος φερόμενος δράστης, με καταγωγή επίσης από την Ουκρανία, έφτασε στο σπίτι της 48χρονης στην οδό Αναξαγόρα και, αφού μπήκε μέσα, άρχισε να τη χτυπά και να της αφαιρεί τα ρούχα προκειμένου να τη βιάσει. 

Επειδή όμως η γυναίκα αντικόταν σθεναρά και δεν κατάφερνε να φέρει σε πέρας τις αρρωστημένες ορέξεις του, άρπαξε ένα μαχαίρι από την κουζίνα και απειλώντας πως θα τη σκοτώσει, με συνέπεια τελικά να τη βιάσει. Το θύμα ούρλιαζε, κι έτσι γείτονές της από διπλανό σπίτι την άκουσαν και έτρεξαν για να βοηθήσουν.

Συνελήφθη ο δράστης
Όταν έφτασαν οι γείτονες, ο φερόμενος βιαστής το έβαλε στα πόδια, αφήνοντας ωστόσο πίσω το κινητό του τηλέφωνο. Η 48χρονη διεκομίσθη στο Γενικό Νοσοκομείο Σύρου, ενώ από τις έρευνες στο σπίτι κατασχέθηκαν τόσο το μαχαίρι όσο και το κινητό του 48χρονου, ο οποίος τελικά συνελήφθη.