Τέλος στη δράση ενός 29χρονου βιαστή έβαλαν τα στελέχη της ασφάλειας Καβάλας, μετά από καταγγελία γυναίκας που είχε πέσει θύμα του. 

Ο νεαρός άνδρας κανόνιζε ερωτικά ραντεβού μέσω ιστότοπου γνωριμιών σε διαμερίσματα airbnb και όταν εμφανίζονταν οι ανυποψίαστες γυναίκες, έβγαζε όπλο, το οποίο ήταν ψεύτικο και τις βίαζε. Πριν φύγει δε από τα δωμάτια, δεν δίσταζε να αρπάζει τα χρήματα που είχαν στην κατοχή τους και τα κινητά τους τηλέφωνα.
 
Στις 2 Νοεμβρίου, ο 29χρονος κανόνισε ερωτικό ραντεβού στην Καβάλα με μια 34χρονη από την Βουλγαρία.

Εκεί υπό την απειλή όπλου βίασε τη γυναίκα, και αφού ολοκλήρωσε τις αρρωστημένες ορέξεις του της αφαίρεσε και 190 ευρώ που είχε στο πορτοφόλι της. Στις 20 Νοεμβρίου, ο ίδιος άνδρας κανόνισε και άλλο ραντεβού, αυτή την φορά με μια άλλη γυναίκα, ηλικίας 34 ετών, με καταγωγή από την Αλβανία.

Όπως ακριβώς έκανε και με το πρώτο του θύμα, έτσι και αυτή τη φορά, την βίασε με την απειλή του ψεύτικου πιστολιού, και της έκλεψε δύο κινητά τηλέφωνα και 300 ευρώ.

Οι αρχές συνέλαβαν τον βιαστή, τα μεσάνυχτα της 21ης Νοεμβρίου, όταν κανόνισε και πάλι ραντεβού με το πρώτο του θύμα, τη γυναίκα από τη Βουλγαρία.

Μόλις εκείνη διαπίστωσε πως το "ραντεβού" της ήταν ο άνδρας που την είχε βιάσει προ ολίγων μόλις ημερών, βγήκε από το δωμάτιο και κάλεσε αμέσως την αστυνομία. Στελέχη της ασφάλειας εντόπισαν και συνέλαβαν τον άνδρα και πλέον αναζητούν μήπως υπάρχουν και άλλα θύματα του ίδιου άνδρα, τα οποία δεν έχουν προβεί σε καταγγελία.