Σε ομολογία της πράξης του προχώρησε ο 71χρονος σύντροφος της 43χρονης που δέχτηκε 3 βλήματα από κυνηγετικό όπλο στην είσοδο του σπιτιού της μητέρας της όπου φιλοξενούνταν μετά τον άγριο ξυλοδαρμό της από τον σύντροφό της, στη Σαλαμίνα.

Ο δράστης επικαλέστηκε λόγους παροξυσμού ερωτικής ζήλιας:  «Τη σκότωσα γιατί την έπιασα με άλλον και τρελάθηκα» ήταν τα πρώτα λόγια του δολοφόνου αστυνομικούς.

Ο δράστης μετά την πράξη του εξαφανίστηκε και αναζητούνταν από τις αρχές, αλλά τον πρόδωσε το  στίγμα του κινητού του τηλεφώνου που εξέπεμψε από συγκεκριμένη κεραία του Κερατσινίου.


Οι αναλυτές της Ασφάλειας, γνώριζαν παρακολουθώντας το κινητό του, τα σημεία όπου εκινείτο με το όχημα της νεκρής συντρόφου του, όπως επίσης ότι στο Κερατσίνι και σε συγκεκριμένες ταβέρνες σύχναζε τόσο ο ίδιος όσο και η σύντροφος του.
Έτσι, με οδηγό τα στίγματα των κεραιών, κατάφεραν να αποκωδικοποιήσουν τη διαδρομή του και να τον μπλοκάρουν λίγο πριν τις 19:30 στο Κερατσίνι.

Ο ηλικιωμένος άνδρας είχε στο διπλανό κάθισμα του αυτοκινήτου την καραμπίνα με την οποία διέπραξε το έγκλημα, ενώ από την αρχή τηρούσε αρνητική στάση και δεν ήθελε να αναφέρει το παραμικρό ούτε να αποδεχτεί την πράξη του.

Λίγο μετά τις 21:00 όμως στα γραφεία της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πειραιά έσπασε και ομολόγησε ότι αυτός τη σκότωσε.