Αμετανόητος είναι καθώς φαίνεται ο δράστης  της γυναικτονίας στη Σαλαμίνα, καθώς ισχυρίστηκε ότι σκότωσε την άτυχη Γεωργία επειδή τον απατούσε.

Ο καθ’ ομολογίαν δράστης εντοπίστηκε μέσα στο αυτοκίνητο του θύματος  στο Κερατσίνι, όπου είχε πάει να πιει καφέ σε στέκι όπου σύχναζαν με τη Γεωργία, μετά από ανθρωποκυνηγητό που είχαν εξαπολύσει οι αρχές, ενώ κατά την έρευνα οι αστυνομικοί βρήκαν και το όπλο με το οποίο διέπραξε το έγκλημα.

Οι αστυνομικοί που τον συνέλαβαν τον οδήγησαν στην Ασφάλεια Πειραιά, και κατά τη διάρκεια της κατάθεσής του «έσπασε» και παραδέχθηκε την ενοχή του για τη δολοφονία της 43χρονης συντρόφου του.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, ο 71χρονος υποστήριξε ότι την Παρασκευή 1η Δεκεμβρίου βρήκε την 43χρονη με άλλο άνδρα στο κρεβάτι για αυτό την ξυλοκόπησε.
"Την είδα και τρελάθηκα" υποστήριξε και δήλωσε πως τότε  αποφάσισε ότι θα την σκοτώσει. Αγόρασε κυνηγετικό όπλο από έναν Αλβανό στη Σαλαμίνα και αφού περίμενε να φύγει το παιδί με ταξί για το ειδικό σχολείο και προσέγγισε το σπίτι της για να την σκοτώσει.

Όταν τον ρώτησαν γιατί απλά δεν τη χώρισε αλλά αποφάσισε να την σκοτώσει, εκείνος φέρεται να τους είπε: «Έτσι το έκανα. Την έπιασα με άλλον στο κρεβάτι. Ήμασταν χρόνια μαζί και αυτή με κεράτωσε».