Δυσάρεστα τα νέα για τον αστυνομικό που τραυματίστηκε από τη ναυτική φωτοβολίδα κατά τη διάρκεια των επεισοδίων στου Ρέντη, καθώς σήμερα οι θεράποντες ιατροί προχώρησαν σε ακρωτηριασμό του ποδιού του.

Η γενικότερη κατάσταση της υγείας του άτυχου αστυνομικού εξακολουθεί να θεωρείται κρίσιμη και παραμένει διασωληνωμένος σε μηχανική υποστήριξη στη ΜΕΘ του Γενικού Κρατικού Νίκαιας.

Το ιατρικό ανακοινωθέν
Νέο ιατρικό ανακοινωθέν εξέδωσε το Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Νίκαιας για την κατάσταση της υγείας του 31χρονου αστυνομικού.

Κατόπιν ενημέρωσης των θεραπόντων ιατρών, ο ασθενής υπεβλήθη σήμερα σε ακρωτηριασμό αριστερού κάτω άκρου λόγω μη αναστρέψιμων ισχαιμικών βλαβών και εκτεταμένων μυϊκών νεκρώσεων στην περιοχή του τραύματος του μηρού και προς αποφυγή τοπικών σηπτικών και συστηματικών επιπλοκών και σοβαρής επιδείνωσης της κατάστασης του ασθενούς. Παραμένει νοσηλευόμενος στην ΜΕΘ σε κρίσιμη κατάσταση, σε καταστολή και μηχανικό αερισμό. Υποστηρίζεται αιμοδυναμικά με αγγειοσυσπαστικά φάρμακα και εξωνεφρική αιμοκάθαρση