Γνωστός επιχειρηματίας του χώρου της διασκέδασης σε Αθήνα και Μύκονο φέρεται να είναι ο 75χρονος που συνελήφθη έπειτα από  καταδίωξη την Κυριακή, καθώς είχε μπει στο αντίθετο ρεύμα της Βασιλίσσης Σοφίας.
Ο 75χρονος δεν σταμάτησε στα σήματα των αστυνομικών της Τροχαίας, αλλά ανέπτυξε ταχύτητα και άρχισε να παραβιάζει διαδοχικά τους κόκκινους σηματοδότες κινούμενος αντίθετα σε δρόμους του κέντρου της Αθήνας, σε γραμμές του τραμ αλλά και σε πεζοδρόμια!

Καταδίωξη μέχρι την Παλλήνη
 
Ο 75χρονος οδηγός πέρασε από το Κολωνάκι και τους Αμπελόκηπους, κατευθύνθηκε στη Λεωφόρο Μεσογείων, εισήλθε στην Αττική Οδό και κατέληξε στην περιοχή της Παλλήνης, όπου και ακινητοποιήθηκε τελικά με ασφάλεια, ενώ σε όλη τη διαδρομή του, οι αστυνομικοί τον επιτηρούσαν για να μην προκαλέσει κάποιο ατύχημα.

Πάνω από 12.000 ευρώ πρόστιμο – Του πήραν το δίπλωμα για 400 ημέρες
 
Στον 75χρονο βεβαιώθηκαν οι τροχονομικές παραβάσεις για οδήγηση υπό την επίδραση οινοπνεύματος, παραβίαση ερυθρού σηματοδότη, κίνηση αντίθετα σε μονόδρομο, παραβίαση διπλής διαχωριστικής λωρίδας κ.α. και του επιβλήθηκαν πρόστιμα 12.560 ευρώ.

Παράλληλα, του αφαιρέθηκε η άδεια οδήγησης για 1.160 ημέρες, του επιβλήθηκαν 175 πόντοι στο ΣΕΣΟ, του αφαιρέθηκαν τα στοιχεία κυκλοφορίας του οχήματος (άδεια και πινακίδες κυκλοφορίας) για 400 ημέρες και κατασχέθηκε το όχημα.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών ενώ δρομολογούνται οι διαδικασίες να του αφαιρεθεί διά βίου η ικανότητα οδήγησης.