Δεν τα κατάφερε δυστυχώς ο 17χρονος που μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο Νοσοκομείο Ιεράπετρας, μετά από ατύχημα σε αγώνα motocross το απόγευμα του Σαββάτου. 

Παρά τις υπεράνθρωπες των γιατρών του νοσοκομείου Ιεράπετρας και της αναισθησιολόγου για την προετοιμασία του νεαρού ώστε διακομιστεί στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο, ο άτυχος νεαρός κατέληξε βυθίζοντας στο πένθος την κοινωνία της Ιεράπετρας.

Να υπενθυμίσουμε ότι ο 17χρονος μοτοσικλετιστής τραυματίστηκε σοβαρότατα στις 5 το απόγευμα του Σαββάτου (27/1) ενώ προσπαθούσε με την μοτοσικλέτα του τύπου cross να υπερπηδήσει χωμάτινο εμπόδιο σε πίστα moto cross της Ιεράπετρας.

Τη στιγμή που είχε η μηχανή φτάσει στο μεγαλύτερο ύψος του άλματος, ο νεαρός έπεσε από τη μηχανή στο έδαφος, από μεγάλο ύψος, με αποτέλεσμα το θανάσιμο τραυματισμό του.
 
Οι φίλοι του, που παρακολουθούσαν την προπόνησή του, κάλεσαν αμέσως ασθενοφόρο, το οποίο έφτασε άμεσα στον τόπο του δυστυχήματος και παρέλαβε τον νεαρό τραυματία, ειδοποιώντας ταυτόχρονα όλους τους γιατρούς του νοσοκομείου της Ιεράπετρας να είναι επί ποδός για να τον φροντίσουν, αλλά δυστυχώς χωρίς αποτέλεσμα.