Η κακοκαιρία Avgi θα κρατήσει κλειστά αρκετά σχολεία αύριο την Τετάρτη 31 Ιανουαρίου.

Μεταξύ αυτών, κλειστά θα παραμείνουν τα σχολεία όλων των εκπαιδευτικών βαθμίδων σε Βίλια και Ερυθρές, σύμφωνα με απόφαση του δημάρχου Μάνδρας-Ειδυλλίας, καθώς ο παγετός που επικρατεί στην περιοχή καθιστά επικίνδυνη τη μετακίνηση μαθητών, γονέων και εκπαιδευτικών.


Αναλυτικά οι περιοχές
 
Βίλια-Ερυθρές

Λόγω της συνέχισης των δυσμενών καιρικών συνθηκών, θα παραμείνουν κλειστά τα σχολεία όλων των βαθμίδων στα  Βίλια και τις Ερυθρές αύριο, Τετάρτη 31 Ιανουαρίου.

Δήμος Βιάννου

Με απόφαση του Δημάρχου Βιάννου κ. Παύλου Μπαριτάκη και αύριο Τετάρτη 31 Ιανουαρίου όλες οι σχολικές Μονάδες του Δήμου (Νηπιαγωγεία, Δημοτικά, Γυμνάσιο, Λύκειο καθώς και ο Δημοτικός Βρεφονηπιακός σταθμός) θα παραμείνουν κλειστές λόγω των έντονων καιρικών φαινομένων που βρίσκονται σε εξέλιξη.


Δήμος Μαντουδίου-Λίμνης Αγίας Άννας

Κλειστά θα είναι και αύριο Τετάρτη 31 Ιανουαρίου τα σχολεία στο δήμο Μαντουδίου -Λίμνης -Αγίας Άννας, λόγω της κακοκαιρίας που αναμένεται να φέρει ισχυρές χιονοπτώσεις στην περιοχή.


Δήμος Ιστιαίας - Αιδηψού

Κλειστά τα Δημοτικά Σχολεία Κρυονερίτη και Αγδινών αύριο Τετάρτη 31 Ιανουαρίου.

 
Δήμος Διρφύων-Μεσσαπίων

Διακοπή μαθημάτων στα Σχολεία (Νηπιαγωγεία, Δημοτικά Σχολεία, Γυμνάσια και Λύκεια) Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Διρφύων-Μεσσαπίων και κλείσιμο Βρεφικού και Παιδικού Σταθμού λόγω δυσμενών καιρικών συνθηκών αύριο Τετάρτη 31.1.2024


Δήμος Τανάγρας

Όλες οι σχολικές μονάδες της Δ.Ε. Τανάγρας (Νηπιαγωγεία, Δημοτικά, Γυμνάσια, Λύκεια) θα παραμείνουν κλειστές.


Δημοτικές Ενότητες Καλαβρύτων και Αροανίας

Την αναστολή λειτουργίας των σχολικών μονάδων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης της Δημοτικής Ενότητας Καλαβρύτων, του Δημοτικού Παιδικού Σταθμού Καλαβρύτων καθώς και του Νηπιαγωγείου, του Δημοτικού σχολείου και του Γυμνασίου Ψωφίδας για αύριο Τετάρτη (31-01-24), ως μέτρο πρόληψης και προστασίας της ασφάλειας των μαθητών, των συνοδών και των εκπαιδευτικών αποφάσισε ο Δήμαρχος Καλαβρύτων κ. Αθανάσιος Παπαδόπουλος με την σύμφωνη γνώμη των Προέδρων των Σχολικών Επιτροπών Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Καλαβρύτων και των Διευθυντών και Προϊσταμένων των σχολικών μονάδων.


Δημοτική Ενότητα Δερβενοχωρίων

Όλες οι σχολικές μονάδες της Δ.Ε. Δερβενοχωρίων (Νηπιαγωγεία, Δημοτικά, Γυμνάσια, Λύκεια) θα παραμείνουν κλειστές.


Σχηματάρι - Οινόφυτα -Δήλεσι
 
Στις υπόλοιπες Δημοτικές Ενότητες ( Σχηματαρίου , Οινοφύτων και Δηλεσίου) όλες οι σχολικές μονάδες (Νηπιαγωγεία, Δημοτικά, Γυμνάσια, Λύκεια καθώς και οι Παιδικοί σταθμοί) θα λειτουργήσουν από τις 9 η ώρα το πρωί και μετά για την προστασία των μαθητών και των εκπαιδευτικών.


Κοινότητα Βιλίων (Βοιωτία)

Σύμφωνα με τον Πρόεδρο της Κοινότητας Βιλίων Κωνσταντίνο Μακρυνόρη, τα σχολεία σε Ερυθρές και Βίλια, λόγω της χιονόστρωσης και των έντονων καιρικών φαινόμενων που καταγράφονται τις τελευταίες ώρες, θα παραμείνουν κλειστά και αύριο Τετάρτη 31.01.2024


Δήμος Φαιστού

Με νέα απόφαση του Δημάρχου Φαιστού κ. Γρηγόρη Νικολιδάκη για τη διασφάλιση μετακινήσεων μαθητών, εκπαιδευτικών και γονέων και  αύριο Τετάρτη 31 Ιανουαρίου κλειστές θα παραμείνουν οι σχολικές μονάδες:


- Δημοτικό Σχολείο, Νηπιαγωγείο και βρεφονηπιακός παιδικός σταθμός Ζαρού.


- Δημοτικό Σχολείο, Νηπιαγωγείο Βοριζίων.


- Δημοτικό Σχολείο Καμαρών.

 
- Γυμνάσιου Ζαρού

- Δήμος Βιάννου

 
Με απόφαση του Δημάρχου Βιάννου Παύλου Μπαριτάκη και αύριο Τετάρτη 31 Ιανουαρίου 2024 οι σχολικές Μονάδες του Δήμου (Νηπιαγωγεία, Δημοτικά, Γυμνάσιο, Λύκειο καθώς και ο Δημοτικός Βρεφονηπιακός σταθμός) θα παραμείνουν κλειστές λόγω των έντονων καιρικών φαινομένων που βρίσκονται σε εξέλιξη.