Μια νέα υπόθεση εκδικητικής πορνογραφίας είδε το φως της δημοσιότητας.
Αυτή τη φορά θύμα είναι μία 17χρονη κοπέλα από την Παιανία.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, πριν από περίπου 5 μήνες η κοπέλα γνώρισε μέσω διαδικτυακής εφαρμογής έναν 22χρονο. Η επικοινωνία τους διατηρήθηκε αρχικά σε φιλικό επίπεδο. Οι δύο νέοι είχαν συχνές συνομιλίες μέσω βιντεοκλήσεων και στη συνέχεια η επικοινωνία αυτή εξελίχθηκε σε πλατωνική σχέση μέσω διαδικτύου, η οποία όμως είχε αρκετές εντάσεις.

Έτσθ, όταν η 17χρονη ζήτησε από τον 22χρονο να διακόψουν τη σχέση τους, εκείνος επέδειξε ανάρμοστη συμπεριφορά και την απειλούσε ότι θα στείλει προσωπικές της φωτογραφίες σε φίλους της.

Λίγο μετά τα μεσάνυχτα της 9ης Φεβρουαρίου, η 48χρονη μητέρα της ανήλικης ενημερώθηκε από τον κουνιάδο της, ότι τόσο εκείνος όσο άτομα της οικογένειάς του, έλαβαν από άγνωστο άτομο γυμνές φωτογραφίες της 17χρονης στα κινητά τους τηλέφωνα. Επίσης διάφοροι φίλοι και φίλες της κόρης της, έλαβαν παρόμοια μηνύματα με φωτογραφίες. Στις φωτογραφίες αυτές εικονίζεται η ανήλικη γυμνή.

Σύμφωνα με την κατάθεση στην ΕΛ.ΑΣ., η ανήλικη είχε στείλει στον 22χρονο τις συγκεκριμένες φωτογραφίες, προ μηνός περίπου, ενώ παράλληλα του είχε στείλει και στοιχεία από τον τηλεφωνικό της κατάλογο. Η μητέρα προσκόμισε τις γυμνές φωτογραφίες, καθώς και φωτογραφίες του φερόμενου δράστη, εκτυπωμένες από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Κατάθεση έδωσε και ο θείος του κοριτσιού, επιβεβαιώνοντας ότι έλαβε τις φωτογραφίες στο κινητό του τηλέφωνο, ενώ η 17χρονη θα εξεταστεί παρουσία ειδικού παιδοψυχολόγου της ΕΛ.ΑΣ.

Η μητέρα της ανήλικης έκανε καταγγελία στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόρειοανατολικής Αττικής και σχηματίστηκε δικογραφία κατά του ατόμου που επικοινωνούσε η 17χρονη και αναζητείται.