'Ενας 35χρονος άνδρας συνελήφθη ύστερα από αστυνομικό έλεγχο στον Εύοσμο και διαπιστώθηκε ότι παρότι είχε διαγνωστεί θετικός στον κορονοϊό, είχε "σπάσει" την καραντίνα προκειμένου να βγει για να πουλήσει ναρκωτικά.

Οι αστυνομικοί φαίνεται πως γνώριζαν για τη δράση του και όταν σταμάτησαν το αυτοκίνητο που οδηγούσε, εκτός από τα ναρκωτικά που βρέθηκαν πάνω του, διαπιστώθηκε ότι είχε παραβιάσει την καραντίνα.

Μέσα στο αυτοκίνητο που οδηγούσε, ιδιοκτησίας της συζύγου του, εντοπίστηκαν 145 γραμμάρια κατεργασμένης κάνναβης (σοκολάτα), 19 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, μία ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας και χρηματικό ποσό που φέρεται να συνδέεται με εμπορία ναρκωτικών.

Ο άνδρας κρατείται σε αστυνομικό τμήμα Χαλάστρας και σε βάρος του επίκεται να απαγγελθούν κατηγορίες για διακίνηση ναρκωτικών, σε βαθμό κακουργήματος, καθώς επίσης και για παραβίαση των μέτρων για την πρόληψη ασθενειών.

Οι κατηγορίες αναμένεται να του γνωστοποιηθούν από την εισαγγελέα ποινικής δίωξης μέσω τηλεδιάσκεψης, καθώς δεν προβλέπεται η μεταγωγή του ενώπιόν της.