Την οργή του πρώην υφυπουργού και βουλευτή Κιλκίς της ΝΔ, Κώστα Κιλτίδη, προκάλεσε η είδηση του θανάτου 57χρονης νοσηλεύτριας από το νοσοκομείο Κιλκίς, η οποία νοσηλευόταν για ημέρες στη ΜΕΘ του ΑΧΕΠΑ με κορονοϊό.

Σε ανάρτησή του στο Facebook, ο κ. Κιλτίδης κάνει λόγο για εγκληματικές ενέργειες στο νοσοκομείο και ζητά την παραίτηση όσων «ασκούν διοίκηση και δεν έπραξαν τα δέοντα και ας γινόταν οτιδήποτε».

«Δεν αρκεί η θυσία των εργαζομένων και τα δάκρυα. Κουράστηκα να βιώνω άδικους θανάτους. Πονάει η ψυχή μου» καταλήγει ο βουλευτής.

Αναλυτικά η ανάρτηση του κ. Κιλτίδη στο facebook:

«ΔΕΝ ΤΟ ΑΝΤΕΧΩ! ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΟΥΝ!

α σφιγμένη την ψυχή μου και με όποια πνευματική εγκράτεια, σας λέω τούτο. Επιτέλους σηκώστε ανάστημα. Η πανδημία έχει και θα έχει απώλειες, αλλά αυτά που έγιναν στο πολύπαθο Νοσοκομείο μας είναι Εγκληματικά. Να παραιτηθούν όσοι ασκούν διοίκηση και δεν έπραξαν τα δέοντα και ας γινόταν οτιδήποτε. Ντροπή! Νοσηλεία χωρίς υψηλές ροές οξυγόνου είναι αργός θάνατος. Άναρχα τμήματα νοσηλείας χωρίς κανόνες. Έγινε το επίκεντρο της διασποράς. Θα μιλήσουν και τα στατιστικά δεδομένα, για θανάτους εκεί και στις διακομιδές. Δεν αρκεί η θυσία των εργαζομένων και τα δάκρυα. Κουράστηκα να βιώνω άδικους θανάτους. Πονάει η ψυχή μου».

[embed]https://www.facebook.com/konstantinos.kiltidis/posts/5093193474031843[/embed]