Ειδικοί φρουροί της ομάδας ΔΙ.ΑΣ Πειραιά και πυροσβέστες βοήθησαν στη γέννηση ενός μικρού κοριτσιού στη Λ. Κηφισίας

To ασυνήθιστο αυτό περιστατικό συνέβη το απόγευμα της προηγούμενης Παρασκευής.

Μία γυναίκα γέννησε, κυριολεκτικά, στη μέση της Λεωφόρου Κηφισίας, μέσα στο αυτοκίνητο που οδηγούσε ο σύζυγός της.

Η περιπέτεια ξεκίνησε λίγη ώρα νωρίτερα στο Πέραμα όταν «έπιασαν οι πόνοι» την εγκυμονούσα και ο σύζυγός της την έβαλε στο αυτοκίνητο, ώστε να μεταβούν στο Μαιευτήριο «Μητέρα».

Το αυτοκίνητο συνόδευσαν ειδικοί φρουροί της ομάδας ΔΙ.ΑΣ Πειραιά οι οποίοι φρόντισαν για την ταχύτερη μετάβαση, ανοίγοντας δρόμο ώστε να περάσει πιο γρήγορα ανάμεσα στα άλλα διερχόμενα οχήματα.

Στη Λεωφόρο Κηφισίας όμως, και συγκεκριμένα έξω από τον αριθμό 61, η γυναίκα προφανώς δεν μπορούσε πλέον να καθυστερήσει άλλο τον τοκετό, οπότε το αυτοκίνητο στάθμευσε στην άκρη και οι ειδικοί φρουροί μαζί με τον σύζυγο προσπάθησαν να βοηθήσουν τη γυναίκα.

Ταυτόχρονα σταματούσαν διερχόμενα αυτοκίνητα προσπαθώντας να διαπιστώσουν αν κάποιος από τους διερχόμενους οδηγούς ήταν γιατρός. Σε ένα από αυτά ήταν ένας γιατρός χειρουργός ο οποίος σταμάτησε και αυτός να βοηθήσει.

Λίγο πριν στο σημείο είχαν σταματήσει και άνδρες της Πυροσβεστικής οι οποίοι παρείχαν στον γιατρό υλικά από το ιατρικό κιτ που έχουν όλα τα πυροσβεστικά οχήματα.

Το παιδάκι, ένα υγιέστατο κοριτσάκι γεννήθηκε λοιπόν στη Λ. Κηφισίας υπό «την προστασία» ειδικών φρουρών και πυροσβεστών!

Δείτε στο απόσπασμα που ακολουθεί την κα Εβίτα Βαρελά, η οποία είναι δικηγόρος και νομική σύμβουλος του Σωματείου Ειδικών Φρουρών να δίνει όλες τις λεπτομέρειες για το συμβάν.

Από τη μεριά μας, να ευχηθούμε στη «βιαστική» κοπελίτσα που ήρθε στον κόσμο, να είναι πάντα τόσο τυχερή όσο την ημέρα της γέννησής της!

[embed]https://youtu.be/cr_QrzIU8b8[/embed]