Σνηνές για γέλια και για κλάματα καταγράφονται κατά τη διάρκεια των αστυνομικών ελέγχων για την εφαρμογή των μέτρων κατά του κορονοϊού.

Ένα από αυτά έλαβε χώρα στην περιοχή του Παναιτωλίου του δήμου Αγρινίου, όπου οι αρχές ειδοποιήθηκαν από γείτονες για καφενείο που λειτουργούσε με θαμώνες, και όπως ήταν φυσικό οι αστυνομικοί έσπευσαν στο σημείο.

Η έφοδος όμως "έφαγε πόρτα", αφού ο υποψιασμένος ιδιοκτήτης είχε διπλοκλειδώσει και δεν είχε κανέναν σκοπό να βγει ούτε αυτός ούτε οι έξι πελάτες που βρίσκονταν στο μαγαζί.

Οι ένστολοι περίμεναν καρτερικά επί ώρα, αλλά κανείς από τους "πολιορκημένους" δεν είχε πρόθεση να πέσει στα χέρια του… εχθρού και ήταν αποφασισμένοι να παραμείνουν ταμπουρωμένοι για όσο χρειαστεί.

Πέρασε τουλάχιστον ένα τρίωρο και οι "απελπισμένοι" αστυνομικοί το πήραν απόφαση και αποχώρησαν.

Βέβαια, ο καταστηματάρχης την καμπάνα δεν τη γλίτωσε καθώς τα στοιχεία του ήταν γνωστά και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για παραβίαση των μέτρων για την πρόληψη ασθενειών και βεβαιώθηκε σε βάρος του διοικητικό πρόστιμο 5.000 ευρώ.

η σύλληψη πάντως τη γλίτωσε τόσο αυτός όσο και οι θαμώνες το πρόστιμο.

Ας ελπίσουμε ότι τουλάχιστον είναι πρόθυμοι να συνεισφέρουν ώστε να εξοφληθεί το πρόστιμο που επεβλήθη στον καταστηματάρχη.