Μεγάλη αναστάτωση προκλήθηκε χθες σε κοιμητήριο της ευρύτερης περιοχής του Βόλου σύμφωνα με ρεπορτάζ του taxydromos.gr. Σύμφωνα με αυτό, μία γυναίκας ηλικίας 65 ετών πήρε χάπια προκειμένου να βάλει τέλος στη ζωή της. Ευτυχώς, η απελπισμένη γυναίκα έγινε αντιληπτή και την παρέλαβε άμεσα πλήρωμα ασθενοφόρου του ΕΚΑΒ.

Σύμφωνα με μάρτυρες, το περιστατικό σημειώθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής. Η άτυχη γυναίκα φαινόταν να είναι σε πολύ κακή ψυχολογική κατάσταση, ενώ σε κάποια στιγμή φάνηκε να την εγκαταλείπουν οι δυνάμεις της.

Τρομοκρατημένοι πολίτες κάλεσαν το ΕΚΑΒ Βόλου ενώ το πλήρωμα του ΕΚΑΒ που προσέτρεξε για βοήθεια παρέλαβε τη γυναίκα με τις αισθήσεις της και τη διακόμισε στο Αχιλλοπούλειο.

Η 65χρονη εισήχθη στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών, όπου της παρασχέθηκαν άμεσα οι πρώτες βοήθειες και οι γιατροί του νοσοκομείου κατάφεραν να την κρατήσουν στη ζωή καθώς η κατάστασή της κρίθηκη ως κρίσιμη. Στη συνέχεια παρέμεινε στο Αχιλλοπούλειο για προληπτικούς λόγους.

Το λυπηρό περιστατικό συζητιόταν χθες στην ευρύτερη περιοχή. Σύμφωνα με πληροφορίες, η 65χρονη έχασε τον σύζυγό της πριν από μερικούς μήνες, τον Μάρτιο, γεγονός που της στοίχισε πάρα πολύ. Πριν αρκετά χρόνια είχε χάσει τον γιο της, γεγονός που όπως είναι φυσικό δεν μπορεί να ξεχάσει ακόμη και σήμερα.

Το νέο «χτύπημα» τη βρήκε σε ήδη επιβαρυμένη ψυχολογική κατάσταση, με αποτέλεσμα να λυγίσει και να παρουσιάσει μία στιγμή αδυναμίας.