Απίστευτο και όμως αληθινό. Ένας κόκορας τρομοκρατεί μία ολόκληρη γειτονιά στη Νέα Υόρκη. Το περιστατικό έφερε στη δημοσιότητα το NBC.

Ο αιμοβόρος κόκορας εξαπολύει επιθέσεις σε όσους περπατάνε στο Κουίνς. Τελευταίο του θύμα ήταν ένας άνδρας, την ώρα που γύριζε από την δουλειά του.

«Γύριζα από τη δουλειά μου και ένιωσα ένα τσίμπημα στο αριστερό μου χέρι», ανέφερε ο Leon Suseran, ο οποίος προσπάθησε να τον διώξει με το πόδι του, αλλά «αυτός συνέχιζε να έρχεται κατά πάνω μου. Ήταν επιθετικός, σχεδόν διαβολικός».

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του καναλιού ανάλογες μαρτυρίες για τις επιθέσεις του κόκορα υπάρχουν και από άλλους γείτονες, οι οποίοι μάλιστα αναφέρουν πως ένοχος για τις επιθέσεις στους περαστικούς δεν είναι μόνο ο κόκορας, αλλά και κάτι κότες από την "παρέα" του, που δεν επιτρέπουν στον κόσμο να περπατάει στο σημείο και έχουν γίνει ο φόβος και ο τρόμος της γειτονιάς.

Μετά από αλλεπάλληλες καταγγελίες το θέμα "κόκορας" πήρε τις δέουσες διαστάσεις και η αστυνομία προχώρησε στην «σύλληψη» του κόκορα και μίας περιφερόμενης στα πέριξ κότας που απομακρύνθηκαν από το σημείο, αλλά η τύχη τους πλέον αγνοείται.