Έγινε πολύς ντόρος για την αντιπαράθεση μεταξύ του βουλευτή της ΝΔ, Κωνσταντίνου Κυρανάκη και μίας ελληνίδας η οποία ζει και εργάζεται στην Μ. Βρετανία,   κατά την εκδήλωση που έγινε στο πανεπιστήμιο του LSE (London Scholl of Economics) για το Brain Drain από το Hellenic Observatory

Ο κ. Κυρανάκης ρωτήθηκε για την αστυνομική βία στην Ελλάδα. Η απάντησή του ήταν "Αν εσείς προσπαθήσετε να πετάξετε μία βόμβα μολότοφ εδώ στο LSE, πως θα σας αντιμετωπίσει η αστυνομία;"

Η ερωτούσα απάντησε: "Όταν μιλάμε για την αστυνομία στην Ελλάδα, δεν μιλάμε μόνο για αυτό"

Και ο κ. Κυρανάκης ανταπάντησε: "Εγώ θέλω τα ελληνικά πανεπιστήμια να γίνουν όπως το LSE! Κανονικά, καθαρά, σύγχρονα! Δεν θέλω τα ελληνικά πανεπιστήμια να είναι κέντρα κατασκευής μολότοφ!"

Ο συντονιστής παρενέβη και σχολίασε υπέρ της ερωτούσας λέγοντας πως "εννοούσε ότι υπάρχουν κάποια μη-φιλελεύθερα περιστατικά όπως το να τρώει κάποιος σουβλάκι δίπλα σε ένα κέντρο όπου βρίσκονται μετανάστες"

Και ο κ. Κυρανάκης, επειδή νωρίτερα τον παρότρυνε ο συντονιστής να συντομεύει, απάντησε: "Δηλαδή τώρα έχουμε περισσότερο χρόνο για να απαντήσουμε;", εννοώντας προφανώς πως το σχόλιο του συντονιστή ήταν "αβανταδόρικο" προς την ερωτούσα.

Ειπώθηκαν πολλά και υπήρξε αμφισβήτηση αν αυτό ο διάλογος έλαβε χώρα. Ορίστε και το βίντεο!